Kies hier uw sport
Mila Running

Mila Running

'Een geslaagd en zonnig trainingskamp met in- én ontspanning'

Video's

Trainingskamp RVVH Portugal | 2015

Trainingskamp RVVH Portugal | 2015

Hotel Gran Canaria

Hotel Gran Canaria

Eredivisieclubs vinden ook de weg naar dé specialist

Eredivisieclubs vinden ook de weg naar dé specialist

Met trots delen wij u mee dat Eredivisieclubs Heracles Almelo en NAC Breda wederom op trainingskamp gaan via Trainingskampen.nl. De ploeg van trainer John Stegeman verblijft van 7 tot en met 13 januari in Estepona. De Geel-Zwarten gaan op trainingskamp naar de Algarve van 6 tot en met 12 januari verblijven zij in het zonnige Vilamoura.

Op deze professionele locaties bereiden beide selecties zich onder ideale omstandigheden voor op de resterende competitiewedstrijden.

Naast de spelersgroep en stafleden van de Almeloërs reist ook een groot aantal sponsoren mee naar Zuid-Spanje. Deze sponsoren volgen een alternatief programma en zullen genieten van diverse (Spaanse) activiteiten. Het prachtige 4-sterrenhotel waar de Heraclieden verblijven is van alle gemakken voorzien, waardoor het voor spelers, staf en sponsoren aan niets ontbreekt. Het moderne hotel ligt tussen de populaire badplaatsen Málaga en Marbella. Zij zullen volgens een intensief trainingsprogramma op een schitterend trainingsveld zich uitstekend kunnen voorbereiden op de tweede seizoenshelft. Op dit veld zullen zij 2x per dag trainen en een oefenwedstrijd spelen tegen een gerenommeerde tegenstander.

NAC Breda reist bovendien af naar voor hen nieuwe bestemming voor een 7-daags trainingskamp. Voorheen verbleven zij regelmatig in Valencia, maar komende winterstop hebben zij de weg naar Portugal gevonden. Trainer Stijn Vreven en zijn mannen zullen hier twee keer per dag trainen op een eigen exclusief trainingsveld. Het professionele 4-sterrenhotel waar De Parel van het Zuiden verblijft is van allerlei topfaciliteiten voorzien. Zoals een uitgebreide fitness, binnen- en buitenzwembad, health club, sauna en Turks stoombad. Bekende Engelse profclubs zoals Bolton Wanderers en Middlesbrough beleefden hier ook al een geslaagd trainingskamp.

Wij zijn erg trots op het feit dat naast de vele amateurclubs die via ons op trainingskamp gaan, wij ook een aantal BVO's mogen verwelkomen. Zo hebben wij voor Heracles en NAC mooie voetbalpakketten samengesteld waarbij alle wensen van de Eredivisieclubs zijn meegenomen en alles tot in de puntjes geregeld is. Wij wensen beide spelersgroepen alvast veel succes in de resterende 17 competitiewedstrijden en dat jullie maar veel punten mogen halen door deze optimale manier van voorbereiding! Houd onze social media kanalen in de gaten voor de laatste updates ter plekke!