Kies hier uw sport
VOC in Barcelona!

VOC in Barcelona!

We hebben een prachtig trainingskamp achter de rug!

Video's

Trainingskamp RVVH Portugal | 2015

Trainingskamp RVVH Portugal | 2015

Hotel Gran Canaria

Hotel Gran Canaria

Nieuw: Low-budget groepsaccommodatie in Sint-Michielsgestel!

Nieuw: Low-budget groepsaccommodatie in Sint-Michielsgestel!

Speciaal voor de teams die voor een zacht prijsje op trainingskamp willen in Nederland hebben wij nu dé oplossing! Wij hebben vanaf nu beschikbaar en direct boekbaar een supergezellige groepsaccommodatie in de bossen van Sint-Michielsgestel!

De locatie ligt midden tussen de steden ’s-Hertogenbosch en Eindhoven in. De Brabanste gezelligheid en gastvrijheid is zeker merkbaar hier. Zo heeft men de beschikking over een eigen sportveld met doelen, een eigen basketbalveld, ruime opgezette woonkamers, een eigen groepsruimte en een eigen eetzaal voor het gehele team.

Alle maaltijden worden bereid door een echte chef-kok die graag rekening houdt met een ieder zijn maaltijdwensen. Zo bestaat het dinerbuffet uit een voor- hoofd en nagerecht en is er voor het ontbijtbuffet gedacht aan fruit, sappen, melk, koffie en thee. De maaltijden worden geserveerd in de eetzaal waarbij er voor iedere groep een aparte eetruimte is.

De trainingsvelden (natuur- en kunstgras) bevinden zich op slechts 10 minuten lopen vanaf de accommodatie. Er is tevens een sporthal in de buurt waardoor er bij mindere weersomstandigheden ook lekker binnen getraind kan worden.

Ieder voetbalteam beschikt over een ‘eigen’ woonkamer inclusief beamer. Ideaal voor de evaluatie van de eerste seizoenshelft, een voetbalquiz of karaokeavond! Uniek aan deze locatie is dat iedere groep de beschikking heeft over een eigen schuur met een bar, licht- en geluid. Hier kunnen teams zelf hun eigen drank opslaan in de koeling of zelfs ervoor kunnen kiezen om de drank te laten bezorgen tegen de normale verkoopprijs! De Brabanders zouden zeggen: dès verrekte hendig!

Het terrein is ook voorzien van een klimbos en een survivalparcours, waar men tegen een toeslag kan abseilen of survivallen. Voor grote groepen is er zelfs een eigen bostheater met licht- en geluidinstallatie en beamer aanwezig.

Tien minuten rijden en je begeeft je in ’s Hertogenbosch, de gezellige hoofdstad van Noord-Brabant. Op een klein halfuurtje zit de lichtstad Eindhoven met de grootste uitgaansstraat van Nederland. Stratumseind is ideaal voor een avondje stappen met het bruisende nachtleven.

Dit relatief goedkope alternatief is uitstekend geschikt voor voetbalteams die low-budget op trainingskamp willen in Nederland. Laat je daarom informeren en vraag nú vrijblijvend een offerte aan!