Al jarenlang beleggen diverse atletiekgroepen een trainingskamp op maat via Trainingskampen.nl. Individueel trainen of in een groep, totale focus op eigen prestatie, geen nadelige of negatieve randzaken. Tijdens een trainingskamp kan iedere atleet zijn eigen lat en limiet hoger leggen. Sportmaaltijden, massageruimte, nieuwe materialen, goede banen, juiste faciliteiten, goed verblijf en een ideaal klimaat. Trainingskampen.nl kan voor u of uw groep de ingrediënten optimaliseren voor een topprestatie.  

Lees verder ›

Trainingskampen.nl kan volledig verzorgde atletiek trainingskampen organiseren in Nederland, Spanje (inclusief Mallorca) en Portugal. De trainingskampen naar Spanje en Portugal zijn inclusief vlucht, accommodatie, locale transfers en atletiek pakket op maat. Dit kan worden gecombineerd met aanvullende sport of culturele activiteiten. Tevens kan Trainingskampen.nl deelname aan wedstrijd of toernooi organiseren. Kortom: Trainingskampen.nl zorgt voor uw persoonlijk record!

Papendal II

Gelderland, Nederland

Verzorging
Volpension
Klassering
Luxe
  • Veel sportfaciliteiten op het grote complex
  • Het bekende Topsportcentrum van Nederland
  • Professionele en zeer uitgebreide atletiekbaan

'Papendal is bij uitstek de locatie om een perfect trainingskamp te beleggen. Het 4 sterren hotel is uitstekend en de service is klantvriendelijk'

Leiden Atletiek
Prijzen vanaf € 75 p.p.p.n. 3 dagen - 2 nachten

Accommodatie

Midden in de groene omgeving ligt dit nieuwe moderne en luxe 4-sterren hotel. De mooie kamers zijn van alle gemakken voorzien zoals; 2 boxspring bedden, flatscreen, douche en toilet, airconditioning en gratis WIFI-internet. Mocht deze locatie niet binnen uw budget passen, maar wilt u toch graag op Papendal verblijven. Het 3-sterren hotel van Papendal is dan een uitstekende optie. U geniet van dezelfde faciliteiten, maar slaapt in een comfortabele 3* kamer.

Bestemming

Prachtig verscholen tussen de bossen en midden tussen tal van sportfaciliteiten, mag de ligging van het hotel gerust dynamisch genoemd worden. Sports en pleasure in het drie sterren Hotel Papendal komen hier allemaal samen. De inspirerende omgeving beschikt over zowel binnen- als buitensportaccommodaties voor (top)sporters.

Trainingscomplex

Trainen op Papendal betekent heerlijk sportief bezig zijn midden in de natuur. Een goed voorbeeld daarvan zijn de verlichte atletiekbaan (incl. technische meetapparatuur), 3 professionele voetbalvelden, de 18-holes golfbaan t.b.v. golfclinics (op aanvraag), hoogwaardig kunstgrasveld en (gravel)tennisbanen. Daarnaast is de bosrijke omgeving ook ideaal voor een conditionele training of wandeling.  Ook kunt u in het fitnesscentrum van Lagendijk op Papendal terecht voor een goede fysieke test (hiervoor worden extra kosten berekend).

Faciliteiten

Papendal beschikt over een nieuwe sportbar, waar u terecht kunt voor een drankje, potje darts, biljarten of een live sportwedstrijd via het tv-scherm. Als het weer niet meewerkt, is dat op Papendal geen probleem. Het complex beschikt over een wellnesscentrum met sauna’s (gratis) en een groot aantal binnensportaccommodaties waaronder een multifunctionele sporthal, een moderne fitnessruimte, krachttrainingsruimte (vraag om de voorwaarden). Kortom voldoende mogelijkheden voor een sportief verblijf in combinatie met ontspanning.

Inhoud Arrangement

Het arrangement is geheel naar uw eigen wens in te vullen. U kunt een offerte op maat krijgen naar gelang uw wensen en budget. Het standaardverblijf is op basis van verblijf op volpension in de modieuze luxe 2-persoonskamers. Andere kamertypen mogelijk. Gebruik van de atletiekbaan op het sportcomplex bij het hotel voor de trainingen volgens programma. Trainingskampen.nl zal uw trainingskamp compleet verzorgen/begeleiden.

Atletiekpakket

Het atletiekpakket kan in overleg afgestemd worden. Twee trainingen zijn bij het basisarrangement inbegrepen (op basis van beschikbaarheid).

Transfers

De meeste clubs regelen het vervoer zelf. Het is echter ook mogelijk dat wij het (bus)vervoer voor u verzorgen. Dit gebeurt dan op aanvraag en is niet in het basisarrangement inbegrepen.

Activiteiten

De regio Papendal biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten zoals o.a.; mountainbiken, tennissen, bowlen, golfclinic, lasergamen, outdoor adventure en paintballen.  Let op: al deze activiteiten zijn extra bij te boeken en dus niet bij het basisarrangement inbegrepen!

Optioneel

- Bustransfer naar trainingskamp in Papendal
- Verlenging van het verblijf voor één of meerdere dagen
- Extra maaltijden
- Extra trainingen

Bij Papendal is het ook mogelijk om, tegen meerprijs, voor een verblijf in de 4-sterren kamers te kiezen (zie Papendal - comfort).

Trainingskampen.nl assisteert u graag bij het samenstellen van een leuk en attractief programma.

Velden met (*) zijn verplicht