Kies hier uw sport
Mila Running

Mila Running

'Een geslaagd en zonnig trainingskamp met in- én ontspanning'

Video's

Trainingskamp RVVH Portugal | 2015

Trainingskamp RVVH Portugal | 2015

Hotel Gran Canaria

Hotel Gran Canaria

FAQ

Algemeen

Hoe gaat de gehele procedure in zijn werk?

Allereerst is er de interesse in één of meerdere locaties door een team of groep. Het team heeft locatie X en/of locatie Y in gedachte en wil graag een offerte verkrijgen. Het team vult een aanvraagformulier in voor deze locatie(s). 

Daarna gaat Trainingskampen.nl hier mee aan de slag. Mochten er nog wat specifieke gegevens ontbreken, dan zal Trainingskampen.nl nog wat gegevens van u opvragen per mail of per telefoon. Spoedig erna zal het team een of meerdere op maat gemaakte offertes vrijblijvend per mail ontvangen indien er nog beschikbaarheid is bij het hotel/hostel. Is er geen beschikbaarheid meer in de gewenste accommodatie? Trainingskampen.nl zal dan een aantal vergelijkbare hotels/hostels in de regio benaderen die aan uw wensen voldoen. 

Is de interesse concreet nadat er positief gereageerd is op de offerte(s)? Dan ontvangt u van Trainingskampen.nl de bevestiging van het trainingskamp inclusief de algemene voorwaarden. 

Wanneer de bevestiging ondertekend geretourneerd wordt, is de boeking definitief. Op dat moment wordt de reservering omgezet in een boeking bij de accommodatie en gaat Trainingskampen.nl aan de slag met het door u gewenste programma. 

Daarna wordt er veelvuldig contact gehouden om het programma zo efficiënt en effectief mogelijk op de wensen en behoeften van het team af te stemmen. 

Na de boeking ontvangt u de factuur voor het trainingskamp. Uiterlijk een maand voor aanvang van het trainingskamp dient de volledige factuur betaald te worden.

Uiterlijk een week voor aanvang van het trainingskamp ontvangt u de benodigde papieren in de vorm van een draaiboek. Hierin staan alle tijden nauwkeurig weergegeven, alsmede een briefing voor de accommodatie en telefoonnummers van contactpersonen die relevant zijn tijdens het trainingskamp. Ook wordt er gevraagd om een kamerindeling van te voren op te sturen om de incheckprocedure zo snel mogelijk te laten verlopen.

Ongeveer een week na het trainingskamp ontvangt u een evaluatieformulier van Trainingskampen.nl. Trainingskampen.nl streeft naar perfectie en het continu verbeteren van haar processen en vraagt daarom naar de beleving en ervaring van het trainingskamp. Foto- en/of beeldmateriaal van het trainingskamp is zeer welkom om op onze website te gebruiken.

Wat voor soort accommodaties zijn er?

Er is keuze uit verschillende locaties van het basic-segment tot aan het luxe-segment. Dit is afhankelijk van de bestemming, het prijssegment en de luxe van het hotel. Voor ieder budget kan Trainingskampen.nl een accommodatie aanbieden.

Wat houdt een halfpension in?

Indien er sprake is van een halfpension bij uw trainingskamp, is uw ontbijt en diner (exclusief drankjes) tijdens uw verblijf inbegrepen. De verzorging begint met het diner op de aankomstdag en eindigt met een ontbijt op de vertrekdag. Uiteraard is het aantal maaltijden uit te breiden met een lunch.

Wat houdt een volpension in?

Wanneer er sprake is van een volpension betekent dit dat er tijdens uw trainingskamp het ontbijt, lunch (exclusief drankjes) en diner (exclusief drankjes) is inbegrepen. De verzorging begint met de lunch of het diner op de aankomstdag en eindigt met een ontbijt op de vertrekdag. Dus 3 dagen - 2 nachten volpension betekent in de meeste gevallen (2xontbijt-3xlunch-2xdiner).

Is er een minimaal aantal personen dat nodig is om op trainingskamp te gaan?

Trainingskampen.nl gaat er bij een trainingskamp uit van een groep van minimaal 20 personen. Daarnaast kan Trainingskampen.nl ook een trainingskamp regelen voor een groep kleiner dan 20 personen. Echter zal de arrangementsprijs per persoon hoger uitvallen. 

Hoe wordt de prijs opgebouwd?

Trainingskampen.nl biedt een compleet pakket aan. Dat wil zeggen dat het verblijf, de maaltijden én het voetbalpakket inbegrepen zijn. Het pakket is verder flexibel aan te passen aan de wensen van het team. Extra activiteiten zijn niet bij de prijs inbegrepen en kunnen tegen toeslag bij geboekt worden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Informeer vrijblijvend!

Is een offerte vrijblijvend? En op welke termijn?

Trainingskampen.nl streeft er naar om binnen drie werkdagen een vrijblijvende offerte op maat te versturen speciaal gericht op het team. Deze offerte is op basis van beschikbaarheid geldig, tenzij anders vermeld. Doorgaans plaatst Trainingskampen.nl een of meerdere opties voor het team bij de accommodatie(s) naar keuze. Hier zit wel een vervaldatum aan verbonden. De vervaldatum verloopt automatisch. Doorgaans heeft men gemiddeld een week bedenktijd om al dan niet op de offerte in te gaan.

 

 

Wat is de uiterlijke betaaldatum?

Na de definitieve boeking van het trainingskamp vragen wij voor een binnenlands trainingskamp een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag. Voor een buitenlands trainingskamp vragen wij een aanbetaling van zo'n 35%. Vervolgens dient het totale bedrag uiterlijk 1 maand voor aanvang van het trainingskamp te worden voldaan. Indien de betaling uitblijft, kan het trainingskamp worden geannuleerd. De annuleringskosten komen dan op rekening van het team. Het is natuurlijk ook mogelijk om de factuur per direct in zijn totaal te voldoen.

Trainingen & wedstrijden

Hoeveel trainingen zijn er inbegrepen in de totaalprijs?

Dit is afhankelijk van het pakket. Wij kunnen dit afstemmen op uw wensen en budget. Er kunnen altijd extra trainingen worden opgenomen in het programma. Hierover wordt wel een toeslag berekend. Doorgaans gaan we uit van één training en één wedstrijd óf twee trainingen. 

Waar bevinden zich de trainingslocaties?

De trainingsvelden vindt u op loop- of autoafstand, afhankelijk per locatie. Wij selecteren alleen de beste trainingslocaties in de buurt. De trainingen en de velden worden door Trainingskampen.nl  geregeld. In de meeste gevallen is er ook een veldbeheerder aanwezig.

Wie verzorgt het trainingsmateriaal en is dit inbegrepen?

Nee, het trainingsmateriaal is niet inbegrepen. Het team dient zelf ballen, caps, hesjes, pionnen etc. mee te nemen. Is dit niet mogelijk? Trainingskampen.nl denkt graag met u mee.

Hoe ziet het programma van een trainingskamp eruit?

Trainingskampen.nl maakt een programma gebaseerd op uw wensen, behoeften en budget. De club geeft aan wanneer men wil trainen en/of wedstrijd wil spelen en of men eventueel een activiteit wenst. Op basis van beschikbaarheid gaat Trainingskampen.nl het programma op uw wensen afstemmen. Voor het trainingskamp ontvangt u een compleet draaiboek met informatie over de bestemming, het programma, kamerindeling en de contactgegevens.

Wat kan er geregeld worden als er sprake is van slecht weer?

In overleg gaat Trainingskampen.nl voor u op zoek naar een geschikt alternatief. Een alternatief zou zijn: een sporthal of binnenactiviteit. Het weer dient dan zó slecht te zijn dat buiten trainen of spelen niet mogelijk is.

Voetbal

Op wat voor soort velden wordt er getraind?

De trainingen kunnen op natuur- of kunstgras worden afgewerkt. De teams hebben een geheel veld ter beschikking met belijning en er zijn (vaste en/of verplaatsbare) doelen aanwezig. In de winterperiode probeert Trainingskampen.nl een kunstgrasveld te regelen, vanwege het feit dat hier onder diverse weerscondities op getraind kan worden. Als er sprake is van een slechte conditie van het veld, zal Trainingskampen.nl op zoek gaan naar een alternatieve trainingslocatie.

Is een oefenwedstrijd altijd mogelijk en is dit inbegrepen in de prijs?

Er zijn twee opties mogelijk in de standaardpakketten. De twee opties zijn: twee keer trainen óf een training én een wedstrijd. Kiest u voor de tweede optie, dan zal Trainingskampen.nl de oefenwedstrijd op basis van beschikbaarheid regelen. Er kan geen garantie bij de reservering over worden afgegeven, omdat we hier afhankelijk zijn van een derde partij. Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere wedstrijden te organiseren, tegen een meerprijs.

Hockey

Op wat voor soort velden wordt er getraind?

De trainingen worden afgewerkt op een hockeywater-of zandveld. Dat is per locatie verschillend en staat in de offerte benoemd. 

Is een oefenwedstrijd altijd mogelijk en is dit inbegrepen in de prijs?

Ja, dit is inbegrepen in de prijs. Trainingskampen.nl verzorgd de oefenwedstrijden, op basis van beschikbaarheid. Er kan geen garantie bij de reservering over worden afgegeven, omdat we hier afhankelijk zijn van een derde partij. 

Atletiek

Op wat voor soort baan wordt er getraind?

Trainingskampen.nl verzorgd en regelt een atletiekbaan in de omgeving van de locatie. Dit kan zowel in de winter als in de zomerperiode. De baan zal geschikt zijn voor verschillende disciplines en zal niets te wensen overlaten. 

Overig

Hoe werkt het met noodgevallen of ernstige blessures?

Er is een noodnummer beschikbaar die het team kan bellen (24/7) indien er zich problemen voordoen met het verblijf, trainingscomplex, wedstrijd of activiteiten.

Bij ernstige blessures kunt u het beste direct 112 bellen of een ziekenhuis/dokter in de buurt. De receptie van uw verblijf heeft direct contact met deze hulpinstanties.

Hoe zit het met verzekeringen (reis- en annuleringsverzekering)?

De verzekering dient het team zelf af te sluiten. Er zit geen standaard reis- of annuleringsverzekering inbegrepen. De meeste deelnemers hebben tegenwoordig een doorlopende reisverzekering en kunnen hier dan een beroep op doen.

Hoe gaat het met personen annuleren en/of bij boeken?

Lees hiervoor de Algemene Voorwaarden van Trainingskampen.nl.

Hoe is de begeleiding van het trainingskamp bereikbaar?

De medewerkers van Trainingskampen.nl zijn tijdens het trainingskamp telefonisch bereikbaar. Voor trainingskampen in het buitenland is er Nederlandstalige begeleiding aanwezig, die ook altijd telefonisch bereikbaar zijn.

Hoe zijn de transfers van het vliegveld naar accommodatie (en v.v.) geregeld?

Bij een vliegbestemming zitten de lokale transfers erbij inbegrepen per bus. Dus op het moment dat de groep geland is op het betreffende airport staat er een exclusieve bus klaar om jullie naar het hotel te brengen. Dat geldt uiteraard ook voor de terugreis naar de airport.

Is er iemand aanwezig tijdens het inchecken van de vluchten?

Tijdens het inchecken op de vliegvelden, zowel in Nederland als op de plaats van bestemming, is er begeleiding van Trainingskampen.nl aanwezig. Zij zullen assisteren tijdens het inchecken en zorgen dat alles soepel en snel verloopt.