Kies een land:
EuropaNederlandSpanje

Er zijn geen resultaten gevonden.

HC Twente

HC Twente

'Het team heeft fantastische dagen gehad in Barcelona'

Trainingskampen.nl heeft zich sinds jaren gespecialiseerd in het organiseren van trainingskampen voor hockeyteams van alle niveau. Jeugd, dames en herenteams vanuit het amateur- of profhockey kunnen worden bediend met een op maat gemaakt arrangement voor een hockey trainingskamp. De bestemming, lengte en invulling kan geheel naar wens worden samengesteld. Of het nu een 2 daags hockey trainingskamp op de Veluwe betreft o.b.v. eigen vervoer en ontbijt of een volledige trainingsweek in Valencia o.b.v. volpension en inclusief vlucht.

Lees verder ›

Trainingkampen.nl biedt arrangementen voor een compleet verzorgd hockey trainingskamp in Nederland, Spanje en Portugal. De trainingskampen naar Spanje en Portugal zijn inclusief vlucht, accommodatie, locale transfers en hockey pakket. Dit kan worden gecombineerd met aanvullende activiteiten zoals een citytrip (bijv. in Barcelona, Lissabon, Malaga, Valencia), bezoek strand om te sporten of relaxen, culturele activiteit zoals tapastour, bezoek musea/stadion etc. Tevens kan Trainingskampen.nl een oefenwedstrijd of deelname aan toernooi organiseren. Conclusie: Trainingskampen.nl pusht de bal op maat! 

Laatste Nieuws

Op trainingskamp naar Valencia

Op trainingskamp naar Valencia

Met jouw hockeyteam een trainingskamp beleven in de hockeystad Valencia? Boek dan met jouw hockeyteam een trainingskamp  naar Valencia. Deze Spaanse stad is ideaal voor een trainingskamp. U verblijft in het mooie centrum. Het strand ligt om de hoek. En in de omgeving ligt een mooi hockeyveld.

Met jouw hockeyteam op trainingskamp in Nederland

Met jouw hockeyteam op trainingskamp in Nederland

Ook voor een trainingskamp in Nederland bent u met uw hockeyteam bij Trainingskampen.nl op het juiste adres. Trainingskampen biedt verschillende locaties in heel Nederland aan. Nederland is een geweldige keus voor mooie trainingskampen tegen een toegankelijke prijs. 

Zomertrainingskampen in aantocht!

Zomertrainingskampen in aantocht!

Een frisse start in het nieuwe seizoen? Een trainingskamp heeft hierin een groot aandeel. Vele teams boeken nu al een trainingskamp tijdens de voorbereiding. De ideale manier om doormiddel van teambuilding, trainingen, activiteiten en een oefenwedstrijd toe te werken naar seizoen 16/17.  Klik hier voor een foto impressie van de teams die afgelopen zomer op trainingskamp zijn geweest. 

RT @KNVB: Seizoen 2017/'18 | 23 en 24 september starten de competities voor amateurvoetballers: https://t.co/8U8UEvl6nN.
3 weken geleden
De dames van @HCNaarden zijn weer terug na een geslaagd 4 daags trainingskamp in Barcelona. Bedankt voor het vertro https://t.co/SJpyB0MOep
3 weken geleden
RT @ArOudenaarde: En zo wordt elke verjaardag binnen de selectie gevierd in de groepsapp @Trainingskampen https://t.co/OGCcGMZvJI
3 weken geleden

Video's

Trainingskamp RVVH Portugal | 2015

Trainingskamp RVVH Portugal | 2015

Hotel Gran Canaria

Hotel Gran Canaria