Trainingskampen.nl heeft zich sinds jaren gespecialiseerd in het organiseren van trainingskampen voor hockeyteams van alle niveau. Jeugd, dames en herenteams vanuit het amateur- of profhockey kunnen worden bediend met een op maat gemaakt arrangement voor een hockey trainingskamp. De bestemming, lengte en invulling kan geheel naar wens worden samengesteld. Of het nu een 2 daags hockey trainingskamp op de Veluwe betreft o.b.v. eigen vervoer en ontbijt of een volledige trainingsweek in Valencia o.b.v. volpension en inclusief vlucht.

Lees verder ›

Trainingkampen.nl biedt arrangementen voor een compleet verzorgd hockey trainingskamp in Nederland, Spanje en Portugal. De trainingskampen naar Spanje en Portugal zijn inclusief vlucht, accommodatie, locale transfers en hockey pakket. Dit kan worden gecombineerd met aanvullende activiteiten zoals een citytrip (bijv. in Barcelona, Lissabon, Malaga, Valencia), bezoek strand om te sporten of relaxen, culturele activiteit zoals tapastour, bezoek musea/stadion etc. Tevens kan Trainingskampen.nl een oefenwedstrijd of deelname aan toernooi organiseren. Conclusie: Trainingskampen.nl pusht de bal op maat! 

Noordwijk

Zuid-Holland, Nederland

Verzorging
Volpension
Klassering
Basic
  • Geschikt voor strandactiviteiten
  • Modern hostel direct aan de duinen gelegen
  • Gezellige bar, lounge en terras

'Uitstekende locatie voor een trainingskamp. We hebben strandactiviteiten ondernomen en een stevige bosloop gedaan in de bossen'

MHC Harlinger
Prijzen vanaf € 55 p.p.p.n 3 dagen - 2 nachten

Accommodatie

Het trendy ingerichte hostel beschikt over keurige kamers en ligt op een kilometer van het strand. Ook de bossen en duinen zijn dichtbij het hostel gelegen. Het hostel beschikt tevens over een groot buitenterrein.

Bestemming

Het hostel in Noordwijk is gelegen in de prachtige Bloembollenstreek, tegen Noord-Holland aan. Dichtbij de duinen, bossen en het strand, is dit een prachtige locatie voor een trainingskamp.

Trainingscomplex

Het trainingscomplex ligt op korte afstand van het hostel (5-8 autominuten). Het complex beschikt over hockeyvelden (waterveld, semi- waterveld, zandveld) met officiële vaste doelen. Daarnaast leent de omgeving zich ook voor een stevige conditietraining of loop.

Faciliteiten

Het hostel beschikt over prima faciliteiten zoals: bar, lounge, tafelvoetbal, tafeltennistafel, fietsverhuur, audiovisuele middelen en internet voor de ontspanning voor, na of tussen de hockeyactiviteiten.

Inhoud Arrangement

Het arrangement is geheel naar uw eigen wens in te vullen. Als uitgangspunt hebben wij een basisarrangement opgesteld. U kunt een offerte op maat krijgen naar gelang uw wensen en budget. De inhoud van dit basisarrangement is op basis van verblijf op volpension in comfortabele 4-6 persoonskamers. In de winterperiode zijn 2x ontbijt, 1x lunch en 2x diner inbegrepen, in de zomer 2x ontbijt, 1x lunch en 2x diner óf 1x diner + 1x barbecue (extra toeslag). Gebruik van de hockeyvelden op een van de sportcomplexen in de omgeving voor de trainingen volgens programma. Als gratis service bieden wij bemiddeling aan bij het organiseren van een oefenwedstrijd. Deze service is op basis van beschikbaarheid. Trainingskampen.nl zal uw trainingskamp compleet verzorgen/begeleiden.

Hockeypakket

Het programma kan in overleg op maat worden afgestemd op basis van beschikbaarheid. Als basisarrangement hebben wij gekozen voor één training en één wedstrijd óf twee trainingen. Het hockeypakket kan echter worden uitgebreid naar uw wensen, maar indien er extra trainingen of wedstrijden in het programma worden opgenomen zullen de meerkosten worden doorberekend

Transfers

De meeste clubs regelen het vervoer zelf. Het is echter ook mogelijk dat wij het (bus)vervoer voor u verzorgen. Dit gebeurt dan op aanvraag en is niet in het basisarrangement inbegrepen.

Activiteiten

De regio Noordwijk biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten zoals o.a.; mountainbiken, karten, bowlen, strand-voetvolley, fitness, golfclinic, outdoor adventure, fietsen en steppen.  Let op: al deze activiteiten zijn extra bij te boeken en dus niet bij het basisarrangement inbegrepen!

Optioneel

- Bustransfer naar trainingskamp in Noordwijk
- Verlenging van het verblijf voor 1 of meerdere dagen
- Extra maaltijden
- Extra trainingen
- In overleg bemiddelen wij graag bij het organiseren van een oefenwedstrijd (incl. scheidsrechter) tegen een nader te bepalen tegenstander van gewenst niveau. Dit is een gratis service en op basis van beschikbaarheid.

Trainingskampen.nl assisteert u graag bij het samenstellen van een leuk en attractief programma.

  

Velden met (*) zijn verplicht