Trainingskampen.nl heeft zich sinds jaren gespecialiseerd in het organiseren van trainingskampen voor hockeyteams van alle niveau. Jeugd, dames en herenteams vanuit het amateur- of profhockey kunnen worden bediend met een op maat gemaakt arrangement voor een hockey trainingskamp. De bestemming, lengte en invulling kan geheel naar wens worden samengesteld. Of het nu een 2 daags hockey trainingskamp op de Veluwe betreft o.b.v. eigen vervoer en ontbijt of een volledige trainingsweek in Valencia o.b.v. volpension en inclusief vlucht.

Lees verder ›

Trainingkampen.nl biedt arrangementen voor een compleet verzorgd hockey trainingskamp in Nederland, Spanje en Portugal. De trainingskampen naar Spanje en Portugal zijn inclusief vlucht, accommodatie, locale transfers en hockey pakket. Dit kan worden gecombineerd met aanvullende activiteiten zoals een citytrip (bijv. in Barcelona, Lissabon, Malaga, Valencia), bezoek strand om te sporten of relaxen, culturele activiteit zoals tapastour, bezoek musea/stadion etc. Tevens kan Trainingskampen.nl een oefenwedstrijd of deelname aan toernooi organiseren. Conclusie: Trainingskampen.nl pusht de bal op maat! 

Zwolle

Overijssel, Nederland

Verzorging
Volpension
Klassering
Basic
  • Multifunctioneel sportcomplex
  • Nachtleven Zwolle op korte afstand
  • Professioneel waterveld

'Een uitstekend multifunctioneel sportcentrum met vele faciliteiten. We zijn op zaterdagavond in het bruisende centrum van Zwolle geweest'

MHCD - Drunen
Prijzen vanaf € 55 p.p.p.n. 3 dagen - 2 nachten

Accommodatie

De accommodatie in Zwolle ligt op een prachtig punt: tussen de sportvelden in en op loopafstand van de bossen. Het hostel heeft veel ervaring met sportteams en beschikt over tal van faciliteiten.

Bestemming

Deze accommodatie ligt aan de rand van het bos. Op slechts drie kilometer van het stadscentrum van Zwolle.

Trainingscomplex

Het trainingscomplex ligt op circa 10 minuten met de auto. Het complex beschikt over hockeyvelden (waterveld, zandveld) met vaste en verplaatsbare doelen. Daarnaast leent het nabijgelegen bos zich uitstekend voor een stevige conditietraining of bosloop.

Faciliteiten

Het multifunctionele sportcomplex beschikt over prima faciliteiten zoals; beachvoetvolleyveld, volleybalveld, tennisbanen, tafelvoetbal en een meeting room.

Inhoud Arrangement

Het arrangement is geheel naar uw eigen wens in te vullen. Als uitgangspunt hebben wij een basisarrangement opgesteld. U kunt een offerte op maat krijgen naar gelang uw wensen en budget. De inhoud van dit basisarrangement is op basis van verblijf op volpension in 4-12 persoonskamers. 2x ontbijt, 1x lunch en 2x diner zijn inbegrepen. Gebruik van de voetbalvelden op het grote sportcomplex voor de trainingen volgens programma. Als gratis service bieden wij bemiddeling aan bij het organiseren van een oefenwedstrijd. Deze service is op basis van beschikbaarheid. Trainingskampen.nl zal uw trainingskamp compleet verzorgen/begeleiden.

Hockeypakket

Het programma kan in overleg op maat worden afgestemd op basis van beschikbaarheid. Als basisarrangement hebben wij gekozen voor één training en één wedstrijd óf twee trainingen. Het hockeypakket kan echter worden uitgebreid naar uw wensen, maar indien er extra trainingen of wedstrijden in het programma worden opgenomen zullen de meerkosten worden doorberekend

Transfers

De meeste clubs regelen het vervoer zelf. Het is echter ook mogelijk dat wij het (bus)vervoer voor u verzorgen. Dit gebeurt dan op aanvraag en is niet in het basisarrangement inbegrepen.

Activiteiten

De regio Zwolle biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten zoals o.a.; mountainbiken, zwemmen, paintballen, karten, golfclinic, bowlen, fietsen, steppen. Let op: al deze activiteiten zijn extra bij te boeken en dus niet bij het basisarrangement inbegrepen!

Optioneel

- Bustransfer naar trainingskamp
- Verlenging van het verblijf voor 1 of meerdere dagen
- Extra maaltijden
- Extra trainingen
- In overleg bemiddelen wij graag bij het organiseren van een oefenwedstrijd (incl. scheidsrechter) tegen een nader te bepalen tegenstander van gewenst niveau. Dit is een gratis service en op basis van beschikbaarheid.
Trainingskampen.nl assisteert u graag bij het samenstellen van een leuk en attractief programma.
Velden met (*) zijn verplicht