Trainingskampen.nl heeft zich sinds jaren gespecialiseerd in het organiseren van trainingskampen voor hockeyteams van alle niveau. Jeugd, dames en herenteams vanuit het amateur- of profhockey kunnen worden bediend met een op maat gemaakt arrangement voor een hockey trainingskamp. De bestemming, lengte en invulling kan geheel naar wens worden samengesteld. Of het nu een 2 daags hockey trainingskamp op de Veluwe betreft o.b.v. eigen vervoer en ontbijt of een volledige trainingsweek in Valencia o.b.v. volpension en inclusief vlucht.

Lees verder ›

Trainingkampen.nl biedt arrangementen voor een compleet verzorgd hockey trainingskamp in Nederland, Spanje en Portugal. De trainingskampen naar Spanje en Portugal zijn inclusief vlucht, accommodatie, locale transfers en hockey pakket. Dit kan worden gecombineerd met aanvullende activiteiten zoals een citytrip (bijv. in Barcelona, Lissabon, Malaga, Valencia), bezoek strand om te sporten of relaxen, culturele activiteit zoals tapastour, bezoek musea/stadion etc. Tevens kan Trainingskampen.nl een oefenwedstrijd of deelname aan toernooi organiseren. Conclusie: Trainingskampen.nl pusht de bal op maat! 

Sint-Michielsgestel

Noord-Brabant, Nederland

Verzorging
Volpension
Klassering
Basic
  • Grote gezellige groepsaccommodatie
  • Eigen woonkamer mét beamer en geluid
  • Hockeyvelden op loopafstand

''Echt een leuke accommodatie met vriendelijk personeel. Low budget maar wel echt top voor teambuilding''

HC de Dommel
Prijzen vanaf € 39 p.p.p.n. 3 dagen - 2 nachten

Accommodatie

Deze gezellige groepsaccommodatie ligt in de bossen van Sint-Michielsgestel. Dit gezellige Brabantse dorp ligt tussen de steden Eindhoven en Den Bosch in. Binnen 10 minuten begeef je jezelf in de hoofdstad van Noord-Brabant. Op een klein halfuurtje ben je op Stratumseind. Bovendien is deze accommodatie zeer scherp geprijsd, heeft elk team een eigen woonkamer, is het meenemen van eigen drank geen enkel probleem en kunnen de maaltijden naar gelang jullie wensen worden bereid. Er is namelijk een volwaardig chefkok aanwezig. Ook krijgt elk team de beschikking over een eigen eetzaal, waar jullie ongestoord van de maaltijden kunnen genieten. Ook is er een gezellige bosbar aanwezig op locatie, waar de mogelijkheid bestaat om drank tegen inkoopprijs te laten neerzetten. Ideaal toch? Er is bovendien een eigen geluid- en lichtinstallatie aanwezig. Ook kan men tegen toeslag op locatie survivallen of abseilen. Er is bovendien een sportveld aanwezig waar je een lekker balletje kan trappen.

Bestemming

De accommodatie ligt langs de A2 en is dus makkelijk bereikbaar. De locatie ligt tussen Den Bosch en Eindhoven in en is dus ideaal te bereiken om bijvoorbeeld op zaterdagavond te gaan stappen.

Trainingscomplex

Het trainingscomplex ligt op 10 minuten loopafstand. Het complex beschikt over professionele hockeyvelden (natuur- en kunstgras) met officiële doelen. Tevens is er een nieuw kunstgrasveld met volledige afmetingen beschikbaar.

Faciliteiten

De accommodatie beschikt over prima faciliteiten zoals: eigen sportveld, basketbalveld, bostheater, eigen bar, eigen groepsruimte, eigen woonkamer, eigen eetzaal en nog veel meer

Inhoud Arrangement

Het arrangement is geheel naar uw eigen wensen en behoeften in te vullen. Als uitgangspunt hebben wij een basisarrangement opgesteld. U kunt een offerte op maat opvragen naar gelang uw wensen en budget. De inhoud van dit basisarrangement is op basis van verblijf op volpension in 4 tot 8-persoonskamers. Bovendien is er een tweepersoonskamer voorzien voor de trainer(s), zodat hij apart van de groep kan slapen. In de winterperiode zijn 2x ontbijt, 1x lunch en 2x diner inbegrepen, in de zomer 2x ontbijt, 1x lunch en 2x diner of 1x diner en 1x barbecue (extra toeslag barbecue). Gebruik van de voetbalvelden zijn inclusief. Als gratis service bieden wij bemiddeling aan bij het organiseren van een oefenwedstrijd. Deze service is op basis van beschikbaarheid. Trainingskampen.nl zal uw trainingskamp compleet verzorgen en begeleiden.

Hockeypakket

Het hockeypakket kan in overleg afgestemd worden met de wensen van het team. Twee trainingen of een training en een wedstrijd zijn bij het basisarrangement inbegrepen (op basis van beschikbaarheid). Een training bestaat uit negentig minuten. Extra trainen? Geen probleem, wel betaalt u daarover een kleine toeslag.

Transfers

De meeste clubs regelen het vervoer zelf. Het is echter ook mogelijk dat wij het (bus)vervoer voor u verzorgen. Dit gebeurt dan op aanvraag en is niet in het basisarrangement inbegrepen.

Activiteiten

De regio Sint-Michielsgestel biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten zoals o.a.; mountainbiken, zwemmen,  paintballen, karten, outdoor adventure, golfclinic, bowlen, fietsen, stadionbezoek of bezoek wedstrijd HC Den Bosch. Tevens kunnen wij een compleet verzorgde voetbalquiz in verschillende vormen aanbieden. Let op: al deze activiteiten zijn extra bij te boeken en dus niet bij het basisarrangement inbegrepen!

Optioneel

- Bustransfer naar trainingskamp in Sint-Michielsgestel
- Verlenging van het verblijf voor één of meerdere dagen
- Extra maaltijden
- Extra trainingen
- In overleg bemiddelen wij graag bij het organiseren van een oefenwedstrijd tegen een nader te bepalen tegenstander van gewenst niveau. Dit is een gratis service en op basis van beschikbaarheid.

Trainingskampen.nl assisteert u graag bij het samenstellen van een leuk en attractief programma

Velden met (*) zijn verplicht