Kies een land:
EuropaNederlandSpanje
HC Twente

HC Twente

'Het team heeft fantastische dagen gehad in Barcelona'

Video's

Trainingskamp RVVH Portugal | 2015

Trainingskamp RVVH Portugal | 2015

Hotel Gran Canaria

Hotel Gran Canaria

Trainingskamp HC Twente in Barcelona

Verslag HC Twente - Barcelona 2014:

‘Afgelopen week ging we op trainingskamp naar Barcelona. De vlucht naar Barcelona verliep vlekkeloos. Op Eindhoven was goede begeleiding van Trainingskampen.nl. Op het vliegveld in Barcelona werden we goed opgevangen door de begeleider. Na aankomst de bagage opgehaald en werden we met een bus naar het hotel gebracht.

 

Bij aankomst in het hotel hebben we even de tijd genomen om de kamers op te zoeken en de koffers op te ruimen. Na een goede lunch vertrok we richting het trainingscomplex voor de eerste training. De rest van de dag is rustig verlopen en was er ruimte voor ontspanning en een lekker diner.

 

Dag 2 van het trainingskamp begon met een strand loop over het strand van Barcelona. Hierna gingen we ontbijten en trok iedereen zich even terug op de kamers. Na de lunch was het tijd voor de tweede training, dus ging ons team weer naar het trainingscomplex. Het complex zag er heel goed uit en was uitstekend om een verzorgde training te houden. Hierna ging het team een rustige avond tegemoet, met een teambuildingsactiviteit.

 

Dag 3 begon met een vroeg ontbijt waarop een ochtendtraining volgde. Toen de training was afgelopen vertrok het team voor een leuke tour in de stad om zo nog wat van de stad te zien.

 

Op dag 4 was het weer tijd om te vertrekken. Dus deze dag stond in het teken van de spullen pakken en richting het vliegveld. Ook hier werden we weer goed begeleid.

 

Het team heeft fantastische dagen gehad in de mooie stad, Barcelona. Deze bestemming is zeker een aanrader. We willen hierbij Trainingskampen.nl bedanken! We hebben een super tijd gehad.’