VOC in Barcelona!

VOC in Barcelona!

We hebben een prachtig trainingskamp achter de rug!

Video's

Trainingskamp RVVH Portugal | 2015

Trainingskamp RVVH Portugal | 2015

Hotel Gran Canaria

Hotel Gran Canaria

Adres & route

Kantooradres:
Trainingskampen.nl
Langesteijn 130
3342 LG Hendrik-Ido-Ambacht

Routebeschrijving

Vanuit Den Haag/Rotterdam

Op de A16 richting Dordrecht/Breda neemt u afslag 23 H.I. Ambacht / Industriegebied Zwijndrecht. Aan het einde van de afrit gaat u rechts. Daarna gaat u bij het 1e stoplicht linksaf de Langeweg op. Vervolgens rijdt u zo'n 100 meter, en gaat u op de rotonde linksaf. Langs het pompstation en aan de linkerzijde ziet u Park Langesteijn een wit kantoorcomplex. Als gast kunt u de auto parkeren in de parkeergarage onder het gebouw (bij de bordjes van Emboost). Trainingskampen.nl bevindt zich op de 3e etage.

Vanuit Gorinchem/Utrecht

De A15 richting Rotterdam voert u door de Noord-tunnel bij Alblasserdam en vervolgens volgt u de A16 richting Dordrecht. Op de A16 richting Dordrecht/Breda neemt u afslag 23 H.I. Ambacht / Industriegebied Zwijndrecht. Aan het einde van de afrit gaat u rechts. Daarna gaat u bij het 1e stoplicht linksaf de Langeweg op. Vervolgens rijdt u zo'n 100 meter, en gaat u op de rotonde linksaf. Langs het pompstation en aan de linkerzijde ziet u Park Langesteijn een wit kantoorcomplex. Als gast kunt u de auto parkeren in de parkeergarage onder het gebouw (bij de bordjes van Emboost). Trainingskampen.nl bevindt zich op de 3e etage.

Vanuit Breda/Dordrecht

Op de A16 richting Rotterdam neemt u afslag 23 H.I. Ambacht / Industriegebied Zwijndrecht. Aan het einde van de afrit gaat u linksaf de snelweg over. Daarna gaat u bij het 1e stoplicht linksaf de Langeweg op. Vervolgens rijdt u zo'n 100 meter, en gaat u op de rotonde linksaf. Langs het pompstation en aan de linkerzijde ziet u Park Langesteijn een wit kantoorcomplex. Als gast kunt u de auto parkeren in de parkeergarage onder het gebouw (bij de bordjes van Emboost). Trainingskampen.nl bevindt zich op de derde etage.