Het bestaan van Trainingskampen.nl is ontstaan in de voetbalsport. Al sinds 2004 verzorgt Trainingskampen.nl voor vele binnen- en buitenlandse jeugd, prof- en amateurclubs een trainingskamp op maat. Dit varieert van een 2 daags trainingskamp op de Veluwe op basis van eigen vervoer en ontbijt tot aan een complete trainingsweek op Gran Canaria op basis van all-inclusive en retourvlucht. Ook kunnen bestuur en sponsorleden de groep vergezellen met een aangepast programma met niet-voetbalactiviteiten zoals een wijnproeverij, citytrip etc.  

Lees verder ›

Op dit moment biedt Trainingskampen.nl volledig op maat verzorgde trainingskampen in Nederland, België, Turkije, Portugal en Spanje (incl. Mallorca & Canarische Eilanden). Het complete programma kan in onderling overleg worden samengesteld, dus het aantal trainingen en/of overige (teambuildings)activiteiten kan op maat worden gemaakt. Tevens is Trainingskampen.nl in het bezit van het UEFA Match Agent licentie en kan er een oefenwedstrijden worden georganiseerd inclusief arbitrage en/of worden deelgenomen aan een toernooi. Kortom: bij Trainingskampen.nl krijgt u de bal op maat! 

Duisburg II

Duisburg, Duitsland

Verzorging
Volpension
Klassering
Basic
  • Tegenover stadion MSV Duisburg
  • Dichtbij die Altstadt
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
Prijzen vanaf € 69 p.p.p.n. 3 dagen - 2 nachten

Accommodatie

Het hostel in Duisburg is perfect gelegen. Het hoofdgebouw is volledig nieuw gebouwd en van alle gemakken en comfort voorzien. De kamers bevinden zich in aparte gebouwen en zijn allen voorzien van comfortabele stapelbedden en privé sanitair. Bovendien is het mogelijk om een eigen zaal te huren en/of een eigen discobar te huren. Hierin wordt door het personeel drank gezet wat men dan zelf kan en mag tappen. Ideaal voor de teambuilding.

Bestemming

Het hostel in Duisburg is gelegen te midden van een ruim en groenrijk sportterrein. De Bourgondische binnenstad van Duisburg vindt u op slechts vijf minuten rijden.

Trainingscomplex

Het grote trainingscomplex ligt op korte auto-afstand van het hostel. Het complex beschikt over professionele voetbalvelden (kunst- & natuurgras) met officiële vaste en verplaatsbare doelen. Daarnaast verlenen de Duisburgse bossen zich uitstekend voor een stevige conditietraining of boswandeling.

Faciliteiten

Het hostel beschikt over prima faciliteiten zoals tafelvoetbal, poolbiljart, tv-corner, gezellige 24uurs bar, lounge en internet voor ontspanning in het weekend. Tevens vindt u een eigen speelveldje (gras) op het complex en een verhard voetbalveldje (voor de appartementen gelegen).

Inhoud Arrangement

Het arrangement is geheel naar uw eigen wensen en behoeften in te vullen. Als uitgangspunt hebben wij een basisarrangement opgesteld. U kunt een offerte op maat opvragen naar gelang uw wensen en budget. De inhoud van dit basisarrangement is op basis van verblijf op volpension in 4 tot 6-persoonsappartementen. In de winterperiode zijn 2x ontbijt, 1x lunch en 2x diner inbegrepen, in de zomer 2x ontbijt, 1x lunch en 2x diner óf 1x diner en 1x barbecue (extra toeslag). Gebruik van de voetbalvelden op het grote sportcomplex voor de trainingen volgens programma. Als gratis service bieden wij bemiddeling aan bij het organiseren van een oefenwedstrijd. Deze service is op basis van beschikbaarheid. Trainingskampen.nl zal uw trainingskamp compleet verzorgen en daar waar gewenst begeleiden.

Voetbalpakket

Het voetbalpakket kan in overleg afgestemd worden. Twee trainingen of een training en één wedstrijd zijn bij het basisarrangement inbegrepen (op basis van beschikbaarheid). Een training duurt negentig minuten. Extra trainen? Hierover betaalt men een kleine toeslag.

Transfers

De meeste clubs regelen het vervoer zelf. Het is echter ook mogelijk dat wij het (bus)vervoer voor u verzorgen. Dit gebeurt dan op aanvraag en is niet in het basisarrangement inbegrepen.

Activiteiten

De regio Duisburg biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten zoals o.a.; mountainbiken (incl. instructeur), spectaculair klimbos, bezoek nationaal voetbalmuseum, boogschieten, paintballen, karten, outdoor adventure, 'GPS-voetbal schattocht' en fietsen. Wij kunnen tevens een compleet verzorgde voetbalquiz in verschillende vormen voor u organiseren. Let op: al deze activiteiten zijn niet bij het basisarrangement inbegrepen! 

Optioneel

- Bustransfer naar trainingskamp in Duisburg
- Verlenging van het verblijf voor één of meerdere dagen
- Extra maaltijden 
- Extra trainingen
- In overleg bemiddelen wij graag bij het organiseren van één oefenwedstrijd tegen een nader te bepalen tegenstander van gewenst niveau. Dit is een gratis service en op basis van beschikbaarheid.
Trainingskampen.nl assisteert u graag bij het samenstellen van een leuk en attractief programma.

 

Velden met (*) zijn verplicht