Het bestaan van Trainingskampen.nl is ontstaan in de voetbalsport. Al sinds 2004 verzorgt Trainingskampen.nl voor vele binnen- en buitenlandse jeugd, prof- en amateurclubs een trainingskamp op maat. Dit varieert van een 2 daags trainingskamp op de Veluwe op basis van eigen vervoer en ontbijt tot aan een complete trainingsweek op Gran Canaria op basis van all-inclusive en retourvlucht. Ook kunnen bestuur en sponsorleden de groep vergezellen met een aangepast programma met niet-voetbalactiviteiten zoals een wijnproeverij, citytrip etc.  

Lees verder ›

Op dit moment biedt Trainingskampen.nl volledig op maat verzorgde trainingskampen in Nederland, België, Turkije, Portugal en Spanje (incl. Mallorca & Canarische Eilanden). Het complete programma kan in onderling overleg worden samengesteld, dus het aantal trainingen en/of overige (teambuildings)activiteiten kan op maat worden gemaakt. Tevens is Trainingskampen.nl in het bezit van het UEFA Match Agent licentie en kan er een oefenwedstrijden worden georganiseerd inclusief arbitrage en/of worden deelgenomen aan een toernooi. Kortom: bij Trainingskampen.nl krijgt u de bal op maat! 

Kerkrade

Limburg, Nederland

Verzorging
Volpension
Klassering
Luxe
  • Hotel ín het Roda JC-stadion
  • Diverse uitgaansgelegenheden in de regio
  • Team verblijft op privévleugel in het hotel

'Een echte voetbalervaring. Dicht bij het Roda JC stadion! Prima hotel met goede faciliteiten, zoals het fitnesscentrum.'

VSC
Prijzen vanaf € 69 p.p.p.n 3 dagen - 2 nachten

Accommodatie

De designkamers zijn uitgerust met comfortabele bedden, badkamer, draadloos internet en flatscreen tv. Daarnaast biedt het hotel ook goede faciliteiten, namelijk een sauna, fitnesscentrum en een gezellige bar.

Bestemming

Het viersterrenhotel is gelegen op een unieke locatie, aan de zuidkant van het Parkstad Limburg Stadion. Op auto-afstand zijn de gezellige plaatsen Maastricht, Valkenburg en Aachen te vinden. Dit viersterrenhotel behoort tot één van de betere locaties om een professioneel trainingskamp te beleggen.

Trainingscomplex

Het trainingscomplex ligt op 5 minuten rijden en beschikt over zowel natuur- als kunstgrasvelden. Voor een fysieke training kunt u ook in het fitnesscentrum van het hotel terecht.

Faciliteiten

Gedurende het verblijf zijn er voldoende faciliteiten om te ontspannen. Zo beschikt het hotel over een sauna en een gezellige bar/lounge: een aanrader om met de groep van een drankje te genieten, of een kaartje te leggen.

Inhoud Arrangement

Het arrangement is geheel naar uw eigen wensen en behoeften in te vullen. Als uitgangspunt hebben wij een basisarrangement opgesteld. U kunt een offerte op maat opvragen naar gelang uw wensen en budget. De inhoud van dit basisarrangement is op basis van verblijf op volpension (d.w.z. 2x ontbijt, 1x lunch, 2x diner) in de luxe 2-persoonskamers. Gebruik van de voetbalvelden op het sportcomplex in de omgeving voor de trainingen volgens programma. Als gratis service bieden wij bemiddeling aan bij het organiseren van een oefenwedstrijd. Deze service is op basis van beschikbaarheid. Trainingskampen.nl zal uw trainingskamp compleet verzorgen/begeleiden.

Voetbalpakket

Het voetbalpakket kan in overleg afgestemd worden. Een training en één wedstrijd óf twee trainingen zijn bij het basisarrangement inbegrepen (op basis van beschikbaarheid).

Transfers

De meeste clubs regelen het vervoer zelf. Het is echter ook mogelijk dat wij het (bus)vervoer voor u verzorgen. Dit gebeurt dan op aanvraag en is niet in het basisarrangement inbegrepen.

Activiteiten

De regio Kerkrade biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten zoals o.a. mountainbiken, bowlen, bezoek Snowworld Landgraaf, paintballen, indoor soccerhome en stadion- of wedstrijdbezoek Roda JC. Tevens kunnen wij een compleet verzorgde voetbalquiz in verschillende vormen aanbieden. Let op: al deze activiteiten zijn extra bij te boeken en dus niet bij het basisarrangement inbegrepen!

Optioneel

- Bustransfer naar trainingskamp in Kerkrade
- Verlenging van het verblijf voor één of meerdere dagen
- Extra maaltijden
- Extra trainingen
- In overleg bemiddelen wij graag bij het organiseren van een oefenwedstrijd tegen een nader te bepalen tegenstander van gewenst niveau. Dit is een gratis service en op basis van beschikbaarheid.
Trainingskampen.nl assisteert u graag bij het samenstellen van een leuk en attractief programma.

 

Velden met (*) zijn verplicht

Foto's