VOC in Barcelona!

VOC in Barcelona!

We hebben een prachtig trainingskamp achter de rug!

Video's

Trainingskamp RVVH Portugal | 2015

Trainingskamp RVVH Portugal | 2015

Hotel Gran Canaria

Hotel Gran Canaria

Portugees Veteranenelftal op trainingskamp

Portugees Veteranenelftal op trainingskamp

Afgelopen 31 maart heeft Trainingskampen.nl het trainingskamp mogen verzorgen van Juventide Sport Campinense uit Loulé (Portugal). Dit veteranenelftal verbleef een lang weekend in de omgeving van Hellendoorn en belegde daar niet alleen een training, maar nam ook deel aan het populaire voetgolf, een dagje Amsterdam en een kookcursus!

Vrijdag 31 maart streek het veteranenelftal van Juventide Sport Campinense uit Loulé (Portugal) neer in Hellendoorn voor een trainingskamp. Na om 11:00 uur geland te zijn in Köln begon de busreis naar Hellendoorn. Net na 13:00 uur werd er ingecheckt. Hier verbleven zij in vier zespersoons bungalows. Tot 16:00 uur was er de tijd om te rusten en op te frissen.

Zaterdagochtend was er om 8:30 uur een gezamenlijk ontbijt. Na veel foto's te hebben gemaakt gingen zij naar sportpark de Leemkamp van voetbalvereniging MVV'69 uit Marle. Hier werd vanaf 12:30 uur een minitoernooi georganiseerd. Er werd gespeeld tegen het derde elftal van MVV'69 en het zevende elftal van DETO uit Vriezenveen. De wedstrijd tegen DETO eindigde in een 2-1 overwinning voor Campinense. De wedstrijd tegen MVV'69 was een prooi voor Campinense. MVV'69 werd met maar liefst 6-1 verslagen.

Na opgefrist te zijn werd het in de kantine een gezellig samenzijn. De spelers van groep drie zoals de spelers van MVV'69 zichzelf omschrijven boden de Portugezen echte Nederlandse hapjes aan: kaas, droge worst en kipkluifjes waren niet aan te slepen.

Na ruim drie uur gezelligheid, polonaises en dansen gingen de spelers van Campinense naar de Hexelse Berg waar zij konden genieten van heerlijk eten. Na het diner waren de spelers vrij om nog wat te drinken in de stad.

Zondagochtend werd er wederom gezamenlijk ontbeten waarna de treinreis naar Amsterdam begon. Om 12:15 gingen we gezamenlijk bij Madame Tussauds naar binnen waar vele foto's werden geschoten met alle bekendheden. Later in de middag was er ook nog een georganiseerde boottocht door de Amsterdamse grachten.

Maandag was de vertrekdag. Gezamenlijk werd de dag wederom begonnen. Na een intensieve dag in Amsterdam was het gezamenlijk ontbijt om 9:00 uur. om 10:30 uur werd er begonnen met voetgolf. Voor de Portugezen iets totaal onbekends. 9 holes werden door 6 teams van 4 personen afgewerkt. Na afloop van het voetgolf werd er in de kantine een drankje genuttigd. Tijdens het drinken werden de uitslagen bij elkaar opgeteld en het winnende team bekend gemaakt.

Zo zie je maar weer: voor elk team met elk budget zet Trainingskampen.nl een op maat gemaakt programma in elkaar waarin de wensen van het team van essentieel belang zijn. Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jou team? Mail dan info@trainingskampen.nl