VOC in Barcelona!

VOC in Barcelona!

We hebben een prachtig trainingskamp achter de rug!

Video's

Trainingskamp RVVH Portugal | 2015

Trainingskamp RVVH Portugal | 2015

Hotel Gran Canaria

Hotel Gran Canaria

Vele Belgische teams op zomerstage!

Vele Belgische teams op zomerstage!

De komende zomerperiode mag Trainingskampen.nl wederom vele Belgische teams verwelkomen voor hun (jaarlijkse) zomerstage! Dit jaar wederom is er een record aan boekingen zichtbaar als het aankomt op de Belgische teams. Op dit moment is de grens van 40 Belgische teams voor komende zomer bereikt en daar blijft het niet bij! De aanvragen blijven binnenkomen!

Nog nooit eerder wisten zoveel Belgische clubs de weg te vinden naar Trainingskampen.nl. Dit ligt vooral aan het feit dat Belgische teams meer en meer overtuigt zijn om op stage te gaan ter voorbereiding op het nieuwe seizoen met als kernsleutel teambuilding. We zijn een stijgende tendens als het aankomt op de accommodaties. Belgische teams kiezen meer en meer voor comfort en boeken dus algauw een hotel. Verder zijn de trainingsfaciliteiten in Nederland erg goed en dat in combinatie met een teambuildingsactiviteit maakt het trainingskamp tot een zeer groot succes!

KFCO Wilrijk (vier keer gepromoveerd in de afgelopen vier seizoenen) en komend seizoen te bewonderen in de Tweede Klasse maakt ook gebruik van de diensten van Trainingskampen.nl. Het team, met onder andere Arjen Swinkels, Marvin Pereira en Hernan Losada in de gelederen, belegt een meerdaags trainingskamp te Mierlo.

Ook vaste klant Lierse SK is weer van de partij! Ook ziet Trainingskampen.nl een groei als het aankomt op trainingsstages voor Provinciaalse teams.

Onder andere KFC Antonia, KVK Beringen, Bokrijk Sport, KFC Boortmeerbeek, KFCO Burst, JV De Pinte, KAV Dendermonde, Herk Sport Hasselt, Kalmthout SK, KSCT Menen, Olympia Wijgmaal, Sint-Goriks, KSV Jabbeke en Rangers Opdorp maakten al de goede keuze om op trainingskamp te gaan komende zomer.

Ook interesse om op trainingskamp te gaan? Informeer dan nu vrijblijvend!