HVC'10

HVC'10

'Wat een geweldige én unieke ervaring  in de Algarve!'

Video's

Trainingskamp RVVH Portugal | 2015

Trainingskamp RVVH Portugal | 2015

Hotel Gran Canaria

Hotel Gran Canaria

Ons Team

Trainingskampen.nl is al sinds 2004 dé specialist op het gebied van compleet verzorgde trainingskampen in binnen- en buitenland. Ons team bestaat uit flexibele en deskundige medewerkers en bovenal sportliefhebbers!Tim van Ammelrooy

In 2004 heb ik Trainingskampen.nl opgericht. Na mijn studie Sporteconomie (SPECO) heb ik een aantal jaren werkervaring opgedaan in de sportbranche bij het sportmerk Dunlop. Als voetbaldier was dit voor mij een unieke mogelijkheid. Dagelijks werk ik met veel plezier en passie, samen met mijn team, om onze kwaliteit en service naar een steeds hoger niveau te tillen.
 
Matty den Ridder
Na mijn opleiding SPECO ben ik in april 2007 bij Trainingskampen.nl in dienst gekomen. Inmiddels ben ik al jarenlang met veel plezier businessmanager en leid ik de afdeling binnenland. Tevens ben ik als projectmanager betrokken bij de afdeling buitenland.  Buiten mijn werkzaamheden bij Trainingskampen.nl voetbal ik bij MOC'17.

Marciano Baidjoe
Na het afronden van mijn studie Sportmanagement en stages bij
Trainingskampen.nl ben ik sinds mei 2008 als operational manager verantwoordelijk voor de trainingskampen in Nederland en België en de administratie van de verschillende projecten. Naast het werken bij Trainingskampen.nl voetbal ik in een vriendenteam waar prestaties en gezelligheid hand in hand gaan.