Het bestaan van Trainingskampen.nl is ontstaan in de voetbalsport. Al sinds 2004 verzorgt Trainingskampen.nl voor vele binnen- en buitenlandse jeugd, prof- en amateurclubs een trainingskamp op maat. Dit varieert van een 2 daags trainingskamp op de Veluwe op basis van eigen vervoer en ontbijt tot aan een complete trainingsweek op Gran Canaria op basis van all-inclusive en retourvlucht. Ook kunnen bestuur en sponsorleden de groep vergezellen met een aangepast programma met niet-voetbalactiviteiten zoals een wijnproeverij, citytrip etc. 

Lees verder ›

Op dit moment biedt Trainingskampen.nl volledig op maat verzorgde trainingskampen in Nederland, België, Turkije, Portugal en Spanje (incl. Mallorca & Canarische Eilanden). Het complete programma kan in onderling overleg worden samengesteld, dus het aantal trainingen en/of overige (teambuildings)activiteiten kan op maat worden gemaakt. Tevens is Trainingskampen.nl in het bezit van het UEFA Match Agent licentie en kan er een oefenwedstrijden worden georganiseerd inclusief arbitrage en/of worden deelgenomen aan een toernooi. Kortom: bij Trainingskampen.nl krijgt u de bal op maat! 

Laatste Nieuws

Trots Zilversponsor van Surfkids

Trots Zilversponsor van Surfkids

Trainingskampen.nl is trotste sponsor van Surfkids. Surfkids is een online interactief platform inclusief een magazine dat elk kwartaal gratis wordt aangeboden aan kinderen in ziekenhuizen. Trainingskampen.nl ondersteunt dit mooi project.

Bijna 100 VOC'ers naar Valencia!

Bijna 100 VOC'ers naar Valencia!

In 2012 verbleef de Rotterdamse eersteklasser al eens in Valencia, in de winterstop van 2017 boeken ze voor de 12e (!) keer hun trainingskamp bij ons en keren ze terug naar de stad aan de Costa Del Azahar.

Ben jij óf ken jij een echte teamplayer? Wij zijn op zoek naar enthousiaste studenten! Herken jij jezelf? Reageer d https://t.co/W77HE8EW2x
8 uur geleden
Trainingskampen op Instagram! Volg nu Trainingskampen.nl_ en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen middels fot https://t.co/sZUiJGMcUv
2 dagen geleden
Vanavond de strijd tussen onze klanten @PSV_Vrouwen en @AjaxVrouwen! Succes! https://t.co/35MUMEIyEU
6 dagen geleden

Video's

Trainingskamp RVVH Portugal | 2015

Trainingskamp RVVH Portugal | 2015

Hotel Gran Canaria

Hotel Gran Canaria