6 activiteiten voor een onvergetelijk trainingskamp

Al 17 jaar is Trainingskampen.nl dé specialist in het organiseren van complete verzorgde trainingskampen, voor onder andere voetbal, atletiek, padel en hockey.

Trainingskampen.nl heeft een aanbod van maar liefst 129 locaties over heel Europa. Alle locaties worden jaarlijks bezocht, zodat in zowel binnen- als buitenland we blijven voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van Trainingskampen.nl maar tevens ook om weer nieuwe locaties en faciliteiten toe te voegen aan onze dienstverlening. Elk jaar wordt hierdoor het kwaliteitsniveau aan hotels en complexen weer verhoogd. Door de goede contacten met de lokale overheden, hotels en sportcomplexen, heeft Trainingskampen.nl de beste velden en gunstige trainingstijden in exclusief beheer. Ieder trainingskamp biedt hierdoor die perfecte sportfaciliteit, goede accommodaties en recreatiegelegenheid in de omgeving. Daarnaast biedt Trainingskampen.nl ook een uitgebreid pakket aan van andere activiteiten. Hieronder een overzicht van zes mogelijke activiteiten op trainingskamp.

Activiteit 1: Padel

Beleef de hipste sport van dit moment nu met je team! Padel is momenteel één van de snelst groeiende sporten ter wereld. Een mix tussen squash en tennis. Je speelt het in een kooi van glas, waar de bal tegenaan mag stuiteren, heel dynamisch dus en daarnaast ook zeer goed voor je conditie. Tijdens jullie teamweekend een potje padel spelen zorgt gegarandeerd voor spelplezier. Trainingskampen.nl biedt deze leuke teambuilding activiteit op bijna elke locatie voor jullie aan.

Activiteit 2: Jeeptour

Niet bang voor een beetje avontuur? Dan is dit zeker wat voor jullie! Koers over verschillende landwegen, ontdek de verborgen hoogtepunten van het gebied en geniet van het prachtige uitzicht en de wondermooie natuur. De uitstap duurt een hele dag, maar de tijd vliegt voorbij! De gids vertelt interessante weetjes en stopt op bijzondere plekken. Naast fietsen en een segway tour is dit een ideale manier van sightseeing tijdens jullie trainingskamp. De jeepsafari is een toffe belevenis die echte waalhalzen niet mogen missen.

Activiteit 3: Segway/fiets tour

Een geweldige manier om de bezienswaardigheden van de stad te zien. Dit kan met de segway tour Zo benut je de tijd op trainingskamp optimaal en het bespaart je voeten. Het voelt aan het begin misschien wat onwennig om naar voren en achter te leunen, maar je hebt het al snel onder de knie! De tour wordt interessant en grappig gemaakt doordat er leuke details en kennis over de omgeving wordt verteld. Daarnaast wordt er geregeld gestopt om mooie foto’s te maken. Zeker een aanrader tijdens jullie teamweekend! Voor de sportievelingen kan dit uiteraard ook met de fiets worden gedaan.

Activiteit 4: Tapas tour

In Spanje gaat het vooral om het delen van gezelschap en eten. Tijdens deze tapastour komen jullie alles te weten over de culinaire geschiedenis en bereidingen. Er zijn diverse stops bij unieke horeca gelegenheden waar je met elkaar kunt genieten van tapasgerechten. Met een lokale gids proef je de meest authentieke van allemaal. Je komt zo op plekken waar je met elkaar waarschijnlijk voorbij zou lopen. De beste manier om je teamgenoten beter te leren kennen is natuurlijk tijdens een lekker hapje en drankje.

Activiteit 5: Suppen

Nog nooit van suppen gehoord? Het wordt ook wel stand-up paddle genoemd. Een enorm populaire watersport. Peddelen door het water vergt wat inspanning, maar het is ook heerlijk ontspannend om een mooie suptocht met het team te maken. Een zeer gezellige bezigheid in de buitenlucht. Leuke teambuilding activiteit op het water zijn: een sup estafette, waarbij 2 of meer teams een race doen tegen elkaar. Of sumo worstelen op de sup, waarbij 2  deelnemers van elk team het tegen elkaar opnemen. Je mag elkaar niet aanraken, maar je moet proberen om de ander in het water te krijgen. Vind maar eens de balans om te blijven staan!

Activiteit 6: Golf

Een aantal van de mooiste golfbanen van de wereld liggen in Spanje en Portugal. Het gehele jaar hebben Spanje en Portugal een prima klimaat om een dag te gaan golfen. De golfsport is ook een heel geschikte activiteit om samen te doen. Vooral onder de businessclubs is dit de populairste activiteit maar ook de sporters zijn met regelmaat te vinden op de golfbaan. Trainingskampen.nl staat voor u klaar om de mooiste golfbanen te selecteren.