Trainingskampen.nl x Adidas

Trainingskampen.nl heeft een nieuwe kledingpartner: Adidas!

Samenwerking Trainingskampen.nl en Adidas

De voorbije maanden is er hard gewerkt aan een strategische samenwerking tussen Trainingskampen.nl en Adidas.

‘We werden een aantal maanden geleden benaderd door Adidas. Zij wilden ons bedrijf graag beter leren kennen en de medewerkers kleden op onze bestemmingen,’ stelt Robin Hoezen, algemeen manager bij Trainingskampen.nl.

Trainingskampen.nl bestaat in april 2024 20 jaar en is marktleider in de organisatie van trainingskampen voor Nederlandse prof- en amateurclubs. Het bedrijf kende circa twee jaar geleden een noodzakelijke reorganisatie van het management die positief uitpakte. ‘Komende winter reizen meer dan 14.000 spelers, stafleden en businessclub-leden met onze organisatie naar binnen- en buitenlandse bestemmingen. Veel amateurclubs gaan al jaren met ons mee. Adidas wil zich weer richten op de amateursector en ziet in Trainingskampen.nl een mooi uithangbord,‘ aldus Hoezen.

We zochten een A-merk, omdat we dat zelf ook zijn.‘ De bewoordingen zijn afkomstig van Joost Jetten, manager Adidas Team Benelux.

Adidas is een tijd weg geweest van het amateurvoetbal. We zijn terug. Met veel flexibiliteit, snelle levering en ‘customized’ tenues, trainingspakken en andersoortige kleding. Er is een nieuwe afdeling opgericht om de amateurmarkt te benaderen bij Adidas, genaamd Adidas Team. In Trainingskampen.nl zien we een partner die zich binnen het amateurvoetbal begeeft, een goede naam heeft en al jaren de markt aanvoert. Derhalve hebben we een strategische keuze gemaakt en willen we graag de medewerkers van Trainingskampen.nl kleden,’ zo besluit Joost Jetten.

078 – 629 1577

De specialist in trainingskampen

Sinds 2004 verzorgen wij op maat samengestelde trainingskampen of (reis) arrangementen voor sportclubs. Deze arrangementen kunnen in overleg op maat worden gemaakt op basis van het budget, wensen en behoeften van de groep.

Waarom Trainingskampen.nl:

  • Compleet verzorgde trainingskampen
  • 19 jaar ervaring
  • Meer dan 100 bestemmingen in Europa
  • Vast team van specialisten
  • UEFA-Match Agent Licentie