Boek nú voordelig het zomertrainingskamp!

Geen wedstrijden, geen competitie. Niet met je teamgenoten in de kantine de derde helft beleven. Wat duurt het lang hè? Maar het einde is nu echt in zicht! Bekijk ons nieuwe aanbod!

Geen wedstrijden, geen competitie. Niet met je teamgenoten in de kantine de derde helft beleven. Wat duurt het lang hè? Maar het einde is nu echt in zicht. Trainingskampen.nl heeft haar aanbod weer uitgebracht voor de zomerperiode, met daarin weer plaats in de selectie voor een aantal mooie nieuwe bestemmingen!

Wat dacht je bijvoorbeeld van LeeuwardenMierlo of Maastricht? Het huidige seizoen is al vroegtijdig ten einde, maar des te belangrijker wordt het nieuwe seizoen. Komende zomer gaan wij ervan uit dat de bal weer letterlijk gaat rollen. Wat denken jullie?

Een trainingskamp wordt nu nóg belangrijker om het teamgevoel te versterken, te trainen onder perfecte omstandigheden en jezelf optimaal voor te bereiden op het seizoen 2021-2022. Is een trainingskamp wel iets voor ons? Juist wel, nóg meer groeit de intentie om samen te trainen in groepsverband, de voetbalschoenen weer uit de kast te halen én nadien een drankje te doen met elkaar! Voor elk team met élk budget heeft Trainingskampen.nl een bijpassend aanbod.

Vraag nú hier gratis en geheel vrijblijvend aan!

Onze medewerkers adviseren jou graag over het beste aanbod. Ook komen ze graag in contact over de best mogelijke voorwaarden in deze tijd. Gaat de competitie 2021-2022 niet door of start het later? Kosteloos verplaatsen is altijd mogelijk! Aarzel niet en kom in contact, wij geven graag de bal op maat.

Neem contact op via: info@trainingskampen.nl of bel 078-6291577.