Bergambacht: ‘Nét wat professioneler’

Afgelopen winter ging Bergambacht voor het eerst naar Valencia. Een bewuste keuze!

Net als een seizoen geleden reisde de A- en B-selectie van vierdeklasser Bergambacht ook eerder dit jaar af naar een trainingskamp in Spanje. Eén verschil: waar dat in 2017 nog buiten Trainingskampen.nl omging, werd er afgelopen seizoen bewust een switch gemaakt.

Eerste-elftalspeler Jordi Potuijt legt uit: “Vorig jaar boekten we via een organisatie die alleen tripjes naar Barcelona organiseerde. We wilden alleen niet twee jaar op rij naar dezelfde locatie. Om die reden zochten we voor dit jaar naar een gespecialiseerde onderneming met een wat breder aanbod. Op de vereniging wisten we al van het bestaan van Trainingskampen.nl af, mede door hun naamsbekendheid in de regio en hun actieve aanwezigheid op social media. Ze ogen daar net wat professioneler dan de concurrentie.”

Valencia
Dat bleek na wat eerste oriënterende gesprekken uiteindelijk ook in de praktijk, aldus Potuijt: “Trainingskampen.nl heeft gedurende de drie dagen dat we in Valencia zaten kunnen voldoen aan al onze eisen. We wilden twee keer trainen en voor drie dagen een dagvullend programma hebben. Dat is ze prima gelukt, door onder meer een fietstour voor 40 man te regelen en ook kaarten voor een competitieduel van Levante in de Primera Division te scoren. Daaraan merkten we dat zij net wat groter zijn en wat bredere lijntjes kunnen uitzetten. De tijd is er echt voorbij gevlogen.”

Snel
En dus staat het voor Bergambacht vast dat zij ook komend seizoen weer gebruik zullen maken van de expertise van Trainingskampen.nl. Potuijt: “Ze handelen er ook erg snel. Binnen een mum van tijd was alles geregeld. En ondanks de grootte van onze groep, was alles snel voor elkaar. De organisatie bood ons zelfs aan om een oefenwedstrijd in Valencia te spelen, maar dat was vanuit ons perspectief niet heel praktisch en dus moesten we vriendelijk bedanken. De sfeer binnen de selectie is er in Valencia zeker op vooruit gegaan, dus later dit jaar zullen we zeker weer contact met ze opnemen en hopen we dat ze ons wederom een leuk programma kunnen aanbieden.”