Boek nu op basis van flexibele voorwaarden

Boek nu uw trainingskamp op basis van de meest flexibele voorwaarden ooit!

Voor iedere voetballiefhebber is de afgelopen periode een kwelling geweest! Niets leuker dan samen trainen, naar een wedstrijd toeleven, strijden voor de 3 punten en napraten tijdens de derde helft. Wat is er nou mooier om in de voorbereiding op het nieuwe seizoen of winterstop de schade in te halen door middel van een trainingskamp? Wees voorbereid op de toekomst en boek nu alvast jouw trainingskamp, want als het slot eraf gaat zal de beschikbaarheid snel teruglopen en de prijs omhoog schieten!

Desalniettemin kijkt Trainingskampen.nl graag vooruit en denkt het liever in kansen in plaats van bedreigingen. De afgelopen periode zijn er diverse gesprekken gevoerd met de huidige leveranciers en we blijven de situatie continu monitoren. Het resultaat? Trainingskampen.nl heeft de meest flexibele voorwaarden ooit! Het risico om te boeken is daarom zo goed als nihil.

Per bestemming heeft Trainingskampen.nl versoepelende voorwaarden afgestemd met de leveranciers. Omdat de maatregelen per bestemming verschillen en de maatregelen zich snel kunnen opvolgen kunnen de boekingsvoorwaarden per bestemming verschillend zijn. Maar in zijn algemeenheid denkt Trainingskampen.nl altijd mee in de situatie en biedt ten alle tijden de beste voorwaarden voor de clubs met de leveranciers.

Indien een bestemming code oranje kleurt kan de club direct het trainingskamp kosteloos annuleren. Maar zelfs als de KNVB de competitie opnieuw moet herplannen en indien de club tijdens de geboekte data KNVB-verplichtingen heeft, kan Trainingskampen.nl het arrangement kosteloos annuleren en verplaatsen.

Voor nu, zorg dat je fit en gezond blijft! Dan ziet Trainingskampen.nl je graag terug in de komende voorbereiding of in de winter van 2021 op een mooie bestemming tijdens een volledig verzorgd trainingskamp.

Vraag nu een offerte aan!