Boek nu op basis van flexibele voorwaarden

Boek nu uw trainingskamp op basis van de meest flexibele voorwaarden ooit!

Voor iedere voetballiefhebber is deze vervelende periode een kwelling! Niets leuker dan samen trainen, naar een wedstrijd toeleven, strijden voor de 3 punten en napraten tijdens de derde helft. Helaas maken de huidige maatregelen dat op dit moment niet mogelijk.

Desalniettemin kijkt Trainingskampen.nl graag vooruit en denkt het liever in kansen in plaats van bedreigingen. De laatste weken zijn er diverse gesprekken gevoerd met de huidige leveranciers. Het resultaat? Trainingskampen.nl kan je de meest flexibele voorwaarden ooit bieden! Het risico om te boeken is daarom zo goed als nihil. Trainingskampen.nl heeft samen met de huidige leveranciers het volgende besloten: als de maatregelen van de overheid een trainingskamp toelaten, maar je wilt het trainingskamp toch niet door laten gaan kan je tot 2-4 weken van tevoren nog kosteloos annuleren. Als de maatregelen vanuit de overheid jouw trainingskamp blokkeren loop je sowieso geen financiële schade op.

Wat is er nou mooier om in de voorbereiding op het nieuwe seizoen de schade in te halen door middel van een trainingskamp? Wees voorbereid op de toekomst en boek nu alvast jouw trainingskamp, want als het slot eraf gaat zal de beschikbaarheid snel teruglopen en de prijs omhoog schieten!

Voor nu, zorg dat je fit en gezond blijft! Dan ziet Trainingskampen.nl je graag terug in de komende voorbereiding of in de winter van 2021 op een mooie bestemming tijdens een volledig verzorgd trainingskamp.

 

Vraag nu een offerte aan!