Nú zéér flexibele voorwaarden voor een coronaproof trainingskamp!

Wist u dat u nu compleet zorgeloos op trainingskamp kunt gaan? Geheel coronaproof én met zéér flexibele annuleringsvoorwaarden. U loopt 0,0 risico!

 

Een trainingskamp regelen en boeken ging voorheen zonder zorgen, maar in Coronatijd is dit (tijdelijk) anders geworden. Er zijn nu meer vragen en afwegingen, dat begrijpen wij bij Trainingskampen.nl maar al te goed. De laatste maanden hebben wij dagelijks contact met onze leveranciers om de beste en meest passende oplossingen te bieden voor onze klanten. Het resultaat? In deze onzekere tijden kan Trainingskampen.nl zekerheid bieden!

Maar wat houdt dat in? Indien de bestemming van het trainingskamp code oranje of rood heeft, biedt Trainingskampen.nl u de mogelijkheid, om vanaf drie weken voor vertrek het trainingskamp kosteloos te annuleren zonder enige financiële consequentie c.q. schade. Hierdoor kunt u nu zorgeloos en zonder risico een trainingskamp boeken voor komende winterstop. Daarnaast is het vanwege oplopende dagprijzen en teruglopende beschikbaarheid juist nu slim om te boeken. Of het nu gaat om een trainingskamp dichtbij huis of onder de Spaanse of Portugese winterzon, Trainingskampen.nl heeft de accommodaties in binnen- en buitenland extra zorgvuldig geselecteerd op een Coronaproof verblijf.

Voor clubs die er de komende winterstop bewust even niet voor kiezen om het vliegtuig te pakken hebben wij ons aanbod in Nederland, België en Duitsland uitgebreid. Wilt u dus dichterbij huis blijven, maar toch werken aan teambuilding en de puntjes op de i te zetten voor de tweede seizoenshelft? Dan bent u bij Trainingskampen.nl aan het goede adres! Van een groepsaccommodatie tot een luxe sporthotel voor een, twee óf meerdere nachten. Trainingskampen.nl maakt elk arrangement op maat, rekening houdend met uw wensen en budget!

Voor meer info; neem contact op met Trainingskampen.nl via info@trainingskampen.nl of 078-6291577.