De 5 populairste landen voor een trainingskamp

Trainingskampen.nl zet voor jou de populairste landen voor een trainingskamp op een rij. Er zijn in Europa meerdere mooie bestemmingen om jouw ideale onderkomen te vinden voor een trainingskamp in de winter en-/of zomerstop.

Wil je echt even ons koude kikkerlandje ontvluchten dan is het zonnige Spanje of Portugal de perfecte locatie. Zoek je het liever wat dichterbij dan zijn er tal opties in Nederland, België of Duitsland. Bekijk hieronder de populairste landen voor een trainingskamp in Europa.

TRAININGSKAMP NEDERLAND

Nederland is een prima plek om een trainingskamp af te leggen. Er zijn ontzettend veel locaties beschikbaar in Nederland. Alhoewel het in de winter weleens wat fris kan zijn in ons land hoef je niet bang te zijn voor de weeromstandigheden. Mochten de velden wit zijn van de sneeuw dan zorgen we ervoor dat er een zaaltraining op het programma staat zodat er altijd getraind kan worden.

In Nederland zijn er ook legio aan activiteiten te ondernemen zoals paintballen, padel of een quiz. Nederland is ook de perfecte bestemming om op trainingskamp te gaan als er wat minder budget is gereserveerd voor het beleggen van een trainingskamp. Benieuwd naar de populairste locaties van Nederland? Bekijk ze HIER.

TRAININGSKAMP SPANJE

Als je toch even de kou wilt ontvluchten met jouw team dan ben je voor een trainingskamp in Spanje aan het juiste adres. Het kwik in Spanje stijgt vaak naar tussen de 17 en 25 graden in combinatie met een heerlijk zonnetje. Perfecte temperaturen voor een strandtraining of een potje golfen. De locaties in Spanje voldoen aan alle kwaliteitseisen die jaarlijks worden beoordeeld door het team van Trainingskampen.nl en onze plaatselijke collega’s. Trainingskampen.nl heeft een breed aanbod in Spanje tegen scherpe prijzen. Bekijk HIER de populairste locaties in Spanje.

TRAININGSKAMP PORTUGAL

Een trainingskamp in Portugal is de laatste jaren steeds populairder geworden. Mede door de Portugese zon, en de uitstekende trainingsfaciliteiten die Portugal biedt, zien we steeds meer teams vertrekken naar Lissabon. Teams kunnen hier goed ontspannen en werken aan de teambuilding.

Wil je alles weten over de populaire locaties in Portugal? Trainingskampen.nl zette deze onlangs voor je op een rij in DEZE blog.

TRAININGSKAMP BELGIË

Een trainingskamp in België is ideaal voor de teams die toch even Nederland willen verlaten. Al de locaties in België zijn goed aan te rijden met de auto vanuit Nederland. Tevens heeft België een breed aanbod wat aan veel wensen en behoeften voldoet. Kies je voor een actief trainingskamp rondom de Ardennen of zoek je meer de drukte en gezelligheid op in steden als Antwerpen, Gent of Brugge? Wil je alles te weten komen over een trainingskamp in België, bekijk het HIER.

TRAININGSKAMP DUITSLAND

Het laatste land dat erg populair is onder de clubs die een trainingskamp willen beleggen is Duitsland. Ook deze locaties zijn goed bereikbaar met de auto. Vanaf Utrecht ben je namelijk binnen 1,5 – 2 uurtjes op één van de POPULAIRE LOCATIES IN DUITSLAND. Duitsland staat bekend om haar gezelligheid en gastvrijheid. Naast het heerlijke eten en drinken biedt dit land ook uitstekende trainingsfaciliteiten. Bekijk het aanbod en vraag geheel vrijblijvend advies.

Bekijk ook: