Eerste padelevents in Nederland

Trainingskampen.nl komt in mei en juni met de allereerste events voor Padel. Samen met ambassadeur Sven Boele trappen we af in Noordwijk, Zwolle en Schiedam.

Het eerste “pre-competitie trainingsweekend”  zal op zaterdag 8 en zondag 9 mei plaatsvinden in Noordwijk. Doel van de trainingsweekenden zal zijn om padelspelers of padelteams optimaal voor te bereiden op de start van de padelcompetitie, medio juni. Onze toptrainer Sven Boele zal meer aandacht geven aan het tactische, zeer belangrijke, gedeelte van deze sport. Na het openingsweekend in Noordwijk staan Zwolle (15-16 mei), in de gloednieuwe Play Padel Club in de IJsselhallen en Schiedam (5-6 juni), in Racketsport Schiedam op de agenda.

Trainingskampen.nl biedt een geheel verzorgd arrangement voor deze events. Naast ruim drie uur actief trainen en spelen per dag, verblijft u in een ****hotel in de buurt van de padellocatie op basis van logies/ontbijt. Op beide dagen wordt de lunch verzorgd op de locatie en zaterdagavond is er een prima driegangendiner in het hotel. Op elke locatie geldt dezelfde prijs; € 199,00 per persoon op basis van een verblijf op een tweepersoonskamer. Wanneer u een dag eerder wenst in te checken of uw partner gezellig wilt meenemen dan is dat uiteraard mogelijk.

Niet onbelangrijk, hoe gaat Trainingskampen.nl om met de coronapandemie?
Wanneer de dan geldende coronamaatregelen geen ruimte geven voor een event als deze, kunt u alles kosteloos annuleren.

Datums en locaties van de pre-competite trainingsweekenden;
08-09 mei 2021 | Tennishal Vinkeveld, Noordwijk | NH Leeuwenhorst Noordwijkerhout ****
15-16 mei 2021 | Play Padel Club, IJsselhallen Zwolle | Hotel Lumen Zwolle ****
05-06 juni 2021 | Racketsport Schiedam | Van der Valk Rotterdam – Blijdorp ****

Voor meer informatie of reserveringen neem contact met ons op!