Even voorstellen; Sven Boele

Onze nieuwe padel ambassadeur stelt zich graag even voor. Wist je dat Sven Boelle, naast een mooie padel carrière, een zeer succesvol en leerzaam YouTube kanaal heeft met ruim 10.000 geabonneerden?

Sven Boele (26) werd Nederlands kampioen (teams), speelde op het WK’18 in Paraguay en EK’19 in Rome, woonde ruim 1,5 jaar in het zuid-Spaanse Marbella om zijn padel skills te verbeteren en is naast padeltrainer momenteel zeer succesvol met zijn eigen YouTube kanaal. De ideale ambassadeur voor Trainingskampen.nl op het gebied van padel.

Sven stelt zich graag even voor;

Wie is Sven Boele?
Ik ben 26 jaar, ik hou van padel en die passie wil ik graag met jullie delen! Ik wil jullie inspireren om padel te gaan spelen of om te kijken waar ik jullie kan helpen om nog meer progressie te boeken. Ik kijk er naar uit om Trainingskampen.nl te gaan vertegenwoordigen. Er liggen voor padelspelers en clubs mooie ideeën te wachten waar ik graag mijn steentje aan bijdraag!

Hoe ben je in de ban geraakt van padel?
Nadat ik in november 2018 geselecteerd werd voor het Nederlands team om het WK padel te gaan spelen in Paraguay ben ik volledig verslaafd geraakt aan padel. Het was een geweldige ervaring om dat te mogen meemaken. De beste spelers van de wereld ineens als tegenstander hebben, terwijl je die normaal gewoon op YouTube bekijkt! Ik heb zo veel dingen gezien en meegemaakt op het WK, dat ik enorm geprikkeld werd om mij te ontwikkelen als speler. Voor die tijd vond ik padel al fantastisch en was ik in 1 jaar al 10 keer op en neer naar Spanje geweest om te trainen met mijn coach German Schafer. In de zomer van 2019 zijn we zelfs naar Spanje verhuist om ons daar volledig op padel te kunnen richten. Nu.. 1,5 jaar later zijn we weer terug in Nederland. Mijn doel bereikt, veel geleerd over padel als trainer en speler. Het was enorm gaaf om dagelijks op te baan te staan met de Spaanse WPT spelers, maar nu ligt de volgende stap hier in Nederland. Ik kan niet wachten om alles wat ik heb geleerd met jullie in de praktijk te brengen. Zijn jullie er klaar voor? Vamos!

Welk doel heb je jezelf gesteld na je terugkomst uit Spanje?
Ik heb zo veel geleerd in Spanje! Veel padel informatie die nog niet beschikbaar is in Nederland! Daarom hebben wij besloten om een eigen YouTube kanaal te maken met momenteel al liefst 10.000 subscribers! Mijn doel is om aan Nederland te laten zien hoe in Spanje padel wordt gespeeld, dat is een totaal ‘Otro Nivel’