Geslaagde Padelreis LTC Dalen

Begin maart reisden 21 Padel spelers van LTC Dalen naar Marbella voor een trainingsstage. Onze eerste trip in deze snel groeiende tak van sport. Waar beter dan in Spanje kun je de fijne kneepjes van deze sport leren?

Na donderdagochtend vroeg te zijn vertrokken richting het zonovergoten Zuid Spanje mochten de mannen en vrouwen na de lunch in Loungebar Hestia direct het warme weer trotseren. Op het programma stonden trainingen van Sven Boele, een Nederlandse speler die in Spanje woont momenteel om zijn Padelspel te verbeteren. Sven nam namens Nederland deel aan de EK Padel in Rome. De avond werd afgesloten met een gezamenlijk diner aan de Boulevard van Marbella.

De vrijdagochtend stond weer in het teken van trainen en spelen. Na een leerzame ochtend koos het merendeel van de groep ervoor om aan het einde van de middag nog een onderlinge mix-inn te doen op opnieuw een schitterende Padel locatie in de regio. Het andere gedeelte koos ervoor om te genieten van al het moois rondom de boulevard van Marbella.

Zaterdag was het #Matchday voor iedereen. De eerste groep vertrok al op tijd naar Club de Tenis Estepona waar de gastheer voor 5 koppels had gezorgd. In de meeste partijen konden de Daler Padelspelers prima partij geven, al dient gezegd te worden dat de Spanjaarden de beteren waren. In de middag was het op Bel Air Tennis&Padel de beurt aan de andere groep. Hier had Otro Nivel gezorgd voor een leuke mix tegenstanders. De zware zaterdag werd afgesloten met een gezamenlijk tapasdiner.

Zondagmorgen keerde de groep na het ontbijtbuffet in Aparthotel Puerto Azul terug richting Dalen. Met een voldaan gevoel kijkt de groep terug op het weekend waar veel werd gelachen,maar ook zeker veel werd geleerd over het Padel spel. We danken Trainingskampen.nl voor de uitstekende organisatie van dit leerzame weekend!