Groote Lindt naar Portugal

Een unicum voor Groote Lindt: het eerste én het tweede elftal gaan in januari 2019 gezamenlijk op trainingskamp naar het Portugese Albufeira!

De hoofdmacht van de Zwijndrechtse zaterdag derdeklasser was er al twee keer eerder. “En dat is prima bevallen”, weet Peter Miedema de inbreng van Trainingskampen.nl op waarde te schatten.

Het tweede elftal van Groote Lindt wist zich als promovendus afgelopen seizoen te handhaven in de reserve-hoofdklasse. Miedema: “We willen graag dat het eerste en tweede elftal meer naar elkaar toetrekken. Vandaar dat we met 50 man naar Portugal gaan. De complete A-selectie, dus zowel het eerste als het tweede elftal.” Het trainingskamp wordt belegd van 11 tot en met 14 januari 2019.

Groepsproces
Miedema heeft goede ervaringen met dergelijke trainingskampen. “Het is goed voor het groepsproces, het is er in die periode mooi weer en de faciliteiten zijn prima.”

Ook over Trainingskampen.nl als partner is Peter Miedema te spreken: “De begeleiding ter plaatse is goed en er wordt pro-actief meegedacht.”