Maak kans op een gratis trainingskamp!

Onze partner VVON bestaat 75 jaar! Samen met de VVON geeft Trainingskampen.nl maar liefst 9 gratis trainingskampen weg!

Meedoen en winnen als vereniging is eenvoudig. Wanneer minimaal twee trainers van een vereniging, binnen de actieperiode van 15 augustus 2021 tot 1 november 2021, lid worden van de VVON, dan maakt de vereniging kans op een GRATIS TRAININGSKAMP voor een door de vereniging te bepalen elftal.

Hoe werkt het en wat kun je winnen als vereniging?
Vul als deelnemende vereniging het DEELNAMEFORMULIER in met de gegevens van de twee trainers die lid gaan worden en geef in maximaal 200 woorden aan waarom de vereniging graag een team/elftal zou willen verrassen met een trainingskamp. De trainers dienen zich vervolgens individueel HIER aan te melden als lid van de VVON.

Twee (jeugd)trainers van de vereniging aanmelden als lid van de VVON betekent voor de vereniging een investering van slechts € 215,00. De twee leden zijn dan in ieder geval lid vanaf november 2021 t/m december 2022. Voor deze aktie gaan wij er vanuit dat de vereniging de kosten die verband houden met het VVON-lidmaatschap (tot tenminste 31/12/2022) aan de twee trainers vergoeden. Deze investering krijgt de vereniging, wanneer geen gratis trainingskamp wordt gewonnen, altijd terug in de vorm van 10 GRATIS TRAININGSBALLEN t.w.v. € 215,00.

Wat kun jij doen als trainer?
Vraag jouw vereniging om mee te doen met deze aktie. Meedoen kost de vereniging namelijk feitelijk niets omdat de vereniging altijd 10 GRATIS TRAININGSBALLEN ter waarde van € 215,00 krijgt!!! Dus breng jouw vereniging (en collega trainers) op de hoogte van deze mooie aktie. Ook het delen van deze aktie via social media wordt op prijs gesteld.

Behalve dat de trainers die lid gaan worden profiteren van alle voordelen die horen bij een VVON-lidmaatschap krijgen zij ook nog eens een GRATIS COACHMAP t.w.v. € 40,00.

Hoe worden de winnaars bepaald?
Onder de drie verenigingen met de meest aansprekende motivatietekst worden een 3-, 2- en 1-daags trainingskamp verloot. De overige 6 prijzen worden middels loting verdeeld/toegekend onder alle deelnemende verenigingen. De winnaars krijgen medio november 2021 bericht. De prijs is clubgebonden en staat op naam van de winnende club. KIJK HIER voor een globale beschrijving van de trainingskampen die kunnen worden gewonnen.

GA NAAR DE ACTIEPAGINA, VUL HET DEELNAMEFORMULIER IN EN DOE MEE!!!

LEES HIER ALLE INFORMATIE EN VOORWAARDEN