Met Feyenoord op voetbalkamp naar Spanje

Feyenoord Soccer Schools organiseert komende meivakantie weer het Feyenoord Soccer Camp Salou. De zevende editie van deze 5-daagse internationale voetbalreis vindt plaats van dinsdag 3 mei t/m zaterdag 7 mei 2022.

Feyenoord Soccer Schools organiseert komende meivakantie weer het Feyenoord Soccer Camp Salou. De zevende editie van deze 5-daagse internationale voetbalreis vindt plaats van dinsdag 3 mei t/m zaterdag 7 mei 2022. Heb jij altijd al willen ervaren hoe het is om net als de profs op trainingskamp naar het buitenland te gaan? Vlieg dan met ons mee en beleef de voetbalreis van je dromen!

Tijdens dit 5-daagse voetbalkamp train je op de Feyenoord-manier, onder leiding van hoofdtrainer en oud-speler van Feyenoord Ben Wijnstekers. Naast de trainingen vinden er verschillende activiteiten plaats om jouw voetbalreis compleet te maken. Met als hoogtepunt een bezoek aan Camp Nou in Barcelona, de plek waar Giovanni van Bronckhorst, Johan Cruijff en Lionel Messi het gras hebben betreden. Dit wil je niet missen!

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE!

Voor wie is het

Spelers van 6 t/m 16 jaar. Zowel jongens als meiden kunnen deelnemen. Er is ook plaats voor keepers op de reis (max 2).