MHC De Kikkers springt ook in het vliegtuig!

Hockeyvereniging MHC De Kikkers boekt zijn buitenlandse avontuur! De hockeyclub uit Nieuw-Vennep reist op donderdag 22 februari af naar Spanje om daar te genieten van een 4-daagstrainingskamp in Valencia.

De Heren 1 van De Kikkers reizen onder leiding van hun teammanager af naar de Sinaasappelstad. Valencia staat bekend om haar cultuurrijke historische centrum dat aan de Turia rivier ligt . De fantastische sfeer in de stad draagt hoe dan ook bij aan de teambuilding door de vele buitensporten die er worden beoefend.

Het comfortabele 3-sterren hotel waar zij gedurende deze periode verblijven is van alle gemakken voorzien, zodat de spelersgroep niets tekort komt. Denk hierbij aan een fitnesszaal, sauna, gezellige bar, een lounge en natuurlijk de trainingsvelden op korte afstand. De mannen zullen hier twee keer trainen op de mooie hockeywatervelden en een oefenwedstrijd spelen tegen een nader te bepalen tegenstander. Ook zijn er in de nabije omgeving diverse restaurants en gezellige cafés waar je je prima kunt vermaken.

Naast deze wedstrijd en trainingen zullen zij zich laten verrassen door de vele mogelijkheden die de stad Valencia te bieden heeft. Populaire activiteiten die de stad te bieden heeft zijn bijvoorbeeld: een wijnproeverij, een tapas-tour of een stadiontour in Mestalla bekend van de Spaanse voetbalclub FC Valencia.

Door middel van dit buitenlandse avontuur bereidt de zondag 2e klasser zich optimaal voor op de buitencompetitie die op zondag 11 maart wordt hervat. Door de uitstekende faciliteiten en ideale trainingsomstandigheden die bij dit alles ineen hockeypakket horen weten wij zeker dat dit trainingskamp positief gaat bijdragen aan het spelen van de 2e seizoenshelft.

Wij wensen daarom MHC De Kikkers alvast veel plezier op trainingskamp en veel succes in de competitie. Ook geïnteresseerd geraakt in een trainingskamp voor jouw hockeyteam? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan voor Valencia of een andere bestemming en informeer naar de mogelijkheden.