NOC Kralingen op jubileumtrip!

Met maar liefst 82 deelnemers vloog NOC Kralingen naar Marbella! Lees de bevindingen van de Rood-Zwarten hier!

Marbella dag 1

Marbella journaal dag 1 Trainingskampen.nl
Om 03.30 vanmorgen was iedereen aanwezig en vertrok de bus richting Schiphol. 1 iemand had de bus gemist maar kon gelukkig zelf op tijd Schiphol bereiken. In de stromende regen werd de bagage uitgeladen. Het inchecken verliep snel en geruisloos. Uiteindelijk landen we om 10.10 op malaga, daar ging het uitchecken wat minder soepel. Er waren 4 koffers kwijt, onder leiding van asha werden de papieren ingevuld om het allemaal te regelen. Dit betekende wel wat vertraging maar aangezien het zonnetje scheen geen probleem. Terwijl ik dit schrijf hoor ik dat de koffers morgen bij het hotel worden gebracht. Rond 12.30 werden de kamersleutels uitgereikt ,maar onze greg nam traditioneel eerst nog een duik in het zwembad met kleren aan natuurlijk. Gelijk door naar de lunch en na de lunch het voetvolley spektakel. Twee velden heel wat gemengde teams en hoop kabaal en veel lol. De winnaars?vandaag alleen maar winnaars. Gezien de temperatuur van 24 graden en de zon, besloten er veel een duik in zee te nemen. Om 19.00 het diner, daarna voor de echte liefhebbers deel 1 van de voetbalquiz. Waar het kaf van het koren gescheiden is, later deze week deel 2. Voor iedereen is het een lange dag geweest, nog een dansje en een drankje of een liedje in de karaoke bar en dan naar bed?. Morgen trainingen wedstrijd voor de veteranen, en een ochtend om vrij te besteden. Morgen meer uit Marbella blijf ons volgen.
Marbella dag 2
Marbella journaal dag 2 Trainingskampen.nl
Gisterenavond werd de locatie gedeeld in de app met Jadon, waar zijn jullie oh op het strand jadon verscheen met handdoek en in zwembroek. Om 08.30 het ontbijt een paar mensen te laat, die moesten draaien aan het digitale rad. Het rad stopte op het vakje corvee, dus die hadden het druk vandaag. Onze asha zag tijdens het ontbijt iets opvallends iemand zat steeds aan zijn ding.?? Het schijnt dat het een gewoonte is die erfelijk bepaald is, van vader op zoon. Tot 11.45 was deze morgen vrij in te delen, naar het strand winkelen sportschool zuipen en er werd zelfs een plons in het zwembad genomen iedereen deed zijn eigen ding. Ook waren er topsporters die de voorkeur gaven aan een behandeling door ons fysioteam asha en theo. Om 12.15 lunch asha was trots dat iedereen haar advies om veel (water) te drinken opvolgde,wat met een temperatuur van 25 graden wel nodig was. Om 12.45 vertrok de bus naar estepona voor de wedstrijd en trainingen.De veteranen verloren vrij kansloos met 1-5 hun 7 tegen 7 wedstrijd. Het kleine brein wist met een roestige schaar en een aka het publiek nog op de banken te krijgen, maar dat waren gelijk de hoogtepunten voor onze veteranen. De dames werkte een training af op de andere helft van het veld, onze walkingfootbal speelde een partij. Hierna was het de beurt aan de selectie om hun training af te werken, dit gebeurde onder zomerse omstandigheden. U verslaggever was blij om tezien dat Dennis Nagels shevon en Jamie Nelstein , met zijn drieën een trainingsprogramma afwerkte. Deze echte club jongens komen alle 3 terug van zware kruisband blessures. Vanaf 19.00 stond het diner weer op de rol, dit keer in 3 groepen met tussenpozen van 15 minuten. Dit alles om de keuken een beetje te ontlasten en de files bij het buffet op te lossen. Ik hoor u denken de ontgroeningsduik ja die is uitgesteld tot morgenavond, wel is er voor de oudere jongeren de ontgroenings karaoke gepland. Ook de trainer stond op de lijst, of dit gelukt is hoort u morgen. Morgen om 08.30 ontbijt daarna een nieuwe activiteit expeditie marbella , in de middag wedstrijd voor de selectie en waarschijnlijk een 7 tegen 7 tussen de dames en de veteranen/ walkingfootbal. Tot morgen blijf ons volgen op Facebook voor de instagram liefhebbers hier zijn we ook te volgen.
Marbella dag 3
Vandaag 2 verjaardagen rafael(trainer) en Jersey Romney marbella veteraan die alle edities heeft meegemaakt. Gisterenavond werden de verjaardagen al gevierd met wat drankjes. Bij het ontbijt weer wat laatkomers dus draaien aan het rad. Na het ontbijt expeditie marbella een idee en helemaal uitgewerkt door raul. Zes teams gingen aan de hand van aanwijzingen, door marbella op zoek naar bepaalden plaatsen. Aangekomen op locatie moest men vragen beantwoorden of opdrachten uitvoeren. Met dit alles kon men punten verzamelen de winnaars zijn nog niet bekend de punten zijn nog niet geteld. Een erg leuk initiatief van raul, ik denk dat hij het concept moet verkopen aan Trainingskampen.nl. Na de lunch gelijk door naar estepona, de dames namen het op tegen de veteranen in een 7 tegen 7. Bij de veteranen stond het kleine brein op doel, wat een showkeeper is dat. Bij de veteranen kreeg iemand een onvervalste panna van 1 van de dames , ik zal de naam van deze speler niet noemen. Maar ik weet wel dat hij een tweelingbroer heeft, de wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel. Hierna nam de selectie het op tegen Europa point fc uit de Gibraltar national league. Het arbitrale trio liet op zich wachten, aangezien de tegenstander de boot moest halen werd er alvast gestart. De wedstrijd ging redelijk gelijk op uiteindelijk wisten we met 5-4 te winnen. Yusuf was met 3 doelpunten de man van de wedstrijd, waarbij het derde doelpunt een schitterende volley van 25 meter was. De andere doelpunten kwamen op naam van dogukan en nigel. Het publiek heeft een leuke wedstrijd gezien, ondanks het hitte record in Spanje werd de wedstrijd in een aardig tempo gespeeld. Liters water bier limonade en zonnebrandcrème zijn er vandaag doorheen gegaan. Na het diner allemaal voor de buis feijenoord volendam kijken. Het was een moeizame overwinning maar de punten tellen. Onze vriend Jos Langeland die vandaag ook weer aanwezig was denkt dat feijenoord kampioen zal worden. In de rust van de wedstrijd werd de ontgroeningsduik door een flinke groep dames en heren gedaan. Door een erehaag en onder luid applaus gingen ze het water in. Morgen training en in verband met de hitte de rest van de dag vrij in te delen, u verslaggever denkt dat er veel mensen aan wat rust toe zijn. Blijf ons volgen op Facebook tot morgen.
Marbella dag 4
Om 08.30 het ontbijt het rad stond stil want volgens mijn geen laatkomers. Wel 3 personen die al naar huis vertrokken zijn Johan Daniel en ruud bedankt voor juliie bijdrage. Als u verslaggever in de ochtend in de lobby van het hotel aankomt, drinken de veteranen altijd alvast een bakje koffie. Daar heb ik opgevangen dat de kamergenoot van Dick de Mooij in de nacht last heeft van ontluchtings problemen. Alles kost 2 euro ja bijna alles ted. Om 10 uur de bus naar de training, helaas kon niet iedereen op hetzelfde complex trainen. De dames en veteranen speelde onderling een gemengde partij op een complex in marbella. In de bus bij de dames en veteranen was het heel gezellig. U verslaggever heeft filmpjes gezien deze waren echter niet geschikt voor publicatie. De selectie reisde naar een voor ons nog onbekende accommodatie 10 kilometer buiten marbella. Gisterenavond tijdens de ontgroeningsduik waren er 4 te laat de zee ingegaan. Dit kon niet ongestraft blijven, dus deze moesten voor de training een liedje zingen. Roan schuurmans anas meeuwis en kings met zijn maat dogukan. Dappere pogingen dat zeker maar of het een top 40 hit zal opleveren?. De kruisband brigade en andere geblesseerden hielden het bij kaarten in een liggende positie. Dennis Nagels eet heel gezond dit moest ik nog even melden, hij is met fruit gesignaleerd. Er werd maar liefst tot 12.40 getraind, dus bij terugkomst gelijk door voor de lunch. Na de lunch de rest van de dag vrij, wat doen mensen dan zoal ? . Dit zijn de dingen die ik zeker weet kaarten zwembad sportschool fietsen winkelen strand. Onze aanvoerder is zelfs op een jetski gesignaleerd wat een prachtige foto opleverde. De veteranen eten traditioneel 1 avond buiten de deur, de dames selectie volgde dit voorbeeld net als nog een andere groep. Om 19.00 was het dus ernstig rustig bij het diner, een groep die uit ging eten had paella het bleek een vegetarische te zijn. Wederom een teleurstelling voor xander na een teleurstellende paella vorig jaar in malaga. Om 21.30 ging onder leiding van quizmaster Kenneth Nelstein de finale van de voetbalquiz van start, negen teams streden om de prijzen. De winnaars worden morgen bij het ontbijt bekend gemaakt , evenals de winnaars van expeditie marbella hiervan zijn ook alle punten geteld. Morgen gaan we weer naar huis van 12.00 tot 18.00 zullen we de dag doorbrengen in malaga, u verslaggever gaat met xander opzoek naar ECHTE paella. Woensdagavond kom ik nog 1 keer bij u terug voor een verslag van de laatste dag. Dan ook een evaluatie van het hele trainingskamp, en eventueel nog niet eerder vertoonde belden. Blijf ons volgen op Facebook.
Marbella dag 5
De dag van het vertrek, maar eerst zoeken naar de telefoon van asha. Overal zoeken bellen maar geen contact niet te vinden. Maar een iPhone kun je via gps volgen hij bevond zich 24 kilometer buiten marbella, waarschijnlijk in de taxi van bolt achtergebleven. Asha bellen bellen uiteindelijk heeft de chauffeur de telefoon vlak voor vertrek uit het hotel gebracht. Oh ja nog even 71 euro afrekenen, hij moest over een tolweg ja ja. Het was uitslapen vandaag 09.30 ontbijt, maar eerst alles inleveren en inpakken. Op de kamer van asha en Kenneth Nelstein kwamen sommigen wel heel laat hun spullen inleveren. Uiteindelijk is alles weer gelukt maar met een ervaren marbella team is dat logisch. Tijdens het ontbijt de uitslag van de voetbalquiz 1e plaats broederliefde 2e plaats de toon maakt de muziek en de 3e plaats de lompe boeren. Uit handen van quizmaster Kenneth ontvingen de winnaars een mooie beker. Expeditie marbella had ook winnaars dat was team 6 die ontvingen uit handen van raul een i love marbella T-shirt. De winnaars maakte gelijk een leuke groepsfoto met het T-shirt als middelpunt. Nog een paar(korte) toespraken van de trainer Dick de Mooij en Maupie Rotterdam die zijn stem kwijt was, en dus xander het woord liet doen. Uitchecken en de bussen inladen rond de klok van 13.00 kwamen we aan in malaga iedereen ging zijn weg in deze leuke/mooie stad, waarbij men regelmatig bekenden tegenkwam. De halve bus ging in gestrekte draaf op de zara af daar was het dringen. Het kleine brein werd met een vuilniszak gesignaleerd, werkt hij bij de vuilnisdienst van malaga?. Nee nee de voorzitter Jaime Da Silva Mendes had de tas van de zara zo vol gestouwd dat deze het begaf, en dan komt het kleine brein met een oplossing. U verslaggever ging met xander op zoek naar ECHTE paella, helaas niet gelukt het zijn tapas en pinchos geworden ook niks mis mee. Om 18.00 was iedereen terug bij de bus, er werd koers gezet naar het vliegveld. Helaas 45 minuten vertraging, met wat turbulentie landen we om middernacht op Schiphol. Rond 02.00 waren we weer op ons vertrouwde toepad, en keerde iedereen huiswaarts. Dit was inmiddels de 11e editie van ons trainingskamp naar marbella. De grootste groep ooit de beste / mooiste editie ooit ?. U verslaggever heeft geen wanklank gehoord, jong oud man vrouw non binair iedereen ging samen door 1 deur. Mensen hebben elkaar beter leren kennen en Nieuwe vriendschappen zijn gesloten. U verslaggever heeft alle edities van marbella meegemaakt, en zet dit jaar met stip in de top 3. Uiteraard bedanken we maurice die elke jaar de motor is achter de organisatie, dit jaar extra bijgestaan door xander. Er zijn mensen die hebben aangeboden om volgend jaar te helpen met de organisatie dit is goed nieuws. Ook bedanken we onze sponsoren zonder hun geen trainingskamp, extra sponsoren zijn altijd welkom ben of ken je iemand neem dan contact met ons op. Jos Langeland Trainingskampen.nl en jeroen ook bedankt voor de goede zorgen en natuurlijk ook pa langeland. Last but not least alle dames en heren die er dit jaar bij waren. U verslaggever heeft de torries met veel plezier geschreven, hij gaat zijn planga en patta opruimen en dan nog even dagga. Tot volgend jaar adios