Nog geen besmettingen plaatsgevonden in vliegtuigen

Uit de bron- en contactonderzoeken van de GGD is gebleken dat nog niemand besmet is geraakt met het coronavirus in een vliegtuig. Dit staat in een brief die minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) en minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur) donderdag aan de Tweede Kamer hebben gestuurd.

Mensen die tijdens een vlucht uiteindelijk besmettelijk bleken te zijn, hebben niemand aangestoken in een vliegtuig, zo blijkt uit de brief.

De brief die de ministers aan de Tweede Kamer stuurden bestond uit antwoorden op vragen die de Kamer stelde nadat bleek dat er in juni en juli verschillende mensen na een vlucht, thuis besmet bleken te zijn met het virus.

Op sommige plekken op Schiphol en in vliegtuigen zijn alle passagiers verplicht om een mondkapje te dragen. Ook kunnen thuiskomende reizigers zich op de luchthaven laten testen. Volgens het kabinet zijn er nu geen redenen om deze maatregelen te verscherpen.

Wat houdt u dus nog tegen voor het boeken van een trainingskamp? Wilt u meer informatie over de compleet verzorgde trainingskampen van Trainingskampen.nl? Inclusief de extra flexibele boekingsvoorwaarden?

Stuur een e-mail naar info@trainingskampen.nl of neem telefonisch contact op: 078-6291577