Padel meets Trainingskampen.nl

Trainingskampen.nl gaat in 2021 arrangementen aanbieden voor dé snelst groeiende balsport in Nederland; Padel. Geheel verzorgde trips in binnen- en buitenland! 

Met bijna 85.000 actieve spelers en ruim 400 banen door heel Nederland heeft deze sport in 2020 grote stappen gemaakt. In Coronatijd bleek de sport ook populair te zijn voor spelers uit andere takken van sport. Zo gebruikten vele hockeyers en voetballers (o.a. Robin van Persie en Arjen Robben zijn twee bekende liefhebbers) Padel om in conditie te blijven tijdens de maanden dat de sportcompetities stil lagen.

In februari 2020 organiseerde Trainingskampen.nl haar eerste Padelreis naar Marbella voor de Drentse vereniging LTC Dalen. Voor komend voorjaar biedt de specialist in trainingskampen onder meer compleet verzorgde buitenlandse Padeltrips aan naar Marbella, Valencia, Lissabon of Albufeira. Ook in het binnenland heeft Trainingskampen.nl vele opties. Een aantal dagen Padel spelen in Groningen, Breda, Arnhem of Maastricht? Wij hebben het juiste pakket voor u! Door onze goede (lokale) contacten kunnen wij op iedere locatie prima trainers inzetten, ook wedstrijden tegen lokale Padelspelers hebben wij opgenomen in de pakketten!

Een trip met Trainingskampen.nl is geheel Coronaproof én boekbaar tegen zéér flexibele annuleringsvoorwaarden. Voor meer informatie over de uitgebreide Padel mogelijkheden en onze flexibele (annulerings)voorwaarden, neem contact op met Trainingskampen.nl via: info@trainingskampen.nl of met Jos Langeland, onze padelspecialist; 0034-666337830