Padel weekenden Antwerpen

Na een aantal succesvolle padel trainingsweekenden in Nederland komt Trainingskampen.nl, begin september, met een aantal nieuwe events in België, in samenwerking met de Antwerp Padel Academy!

Deze academy is de grootste padelacademy van België, onder leiding van de nummer 1 van Vlaanderen; Alain Sassen. Begin september gaan we samen twee trainingsweekenden in de fraaie Belgische stad Antwerpen organiseren!

Na de succesvolle trainingsweekenden in Nederland, gaat Trainingskampen.nl nu richting België! Wil jij goed voorbereid de competitie in, dan mag je dit niet missen. Het weekend bestaat uit zes uren padel. Op zaterdag zijn er twee trainingsblokken van 90 minuten. Per vier spelers is er één trainer aanwezig namens de Antwerp Padel Academy, plus een supervisor. Tijdens de break van 90 minuten tussen de twee trainingsblokken door, wordt de lunch verzorgd door de Padel club op de indoorlocatie in Schoten. Op zondag zijn er twee blokken van 90 minuten matchtraining waarbij er op 8 spelers één trainer aanwezig zal zijn en een supervisor. Voldoende ruimte dus om jezelf te ontwikkelen!

Je verblijft in het luxe 4* hotel Crowne Plaza, dichtbij het Antwerpse centrum. Na een leerzame Padel dag (drie uur per dag) kun je bijkomen in het zwembad & wellness complex in het hotel. En na een heerlijk diner in de avond kun je een drankje doen in het gezellige standscentrum. En dat allemaal in 1 arrangement!

Voor meer informatie of opgave voor de trainingsweekenden in Antwerpen, neem contact op met jos@trainingskampen.nl