Succesvolle start padelweekenden!

Afgelopen maand mochten we na de versoepelingen eindelijk van start met onze nieuwe activiteit; Padel. De inschrijving voor de trainingsweekenden met onze padel ambassadeur Sven Boele ging erg hard.

 

 

De vuurdoop van de trainingsweekenden vond plaats 15-16 mei in Zwolle. Peakz Padel,bij de IJsselhallen in de Hanzestad was een meer dan voortreffelijke gastheer voor ons eerste event. De 24 deelnemers genoten op beide dagen van trainingen van Sven en speelden op zondagmiddag afsluitend een aantal onderlinge wedstrijden. De nacht werd doorgebracht in Hotel Lumen Zwolle **** gelegen in het stadion van PEC. Hier genoten de deelnemers in de avond ook van een prima driegangendiner.

Het tweede weekend vond eind mei plaats in Noordwijk. Door de nieuwste versoepelingen was het mogelijk om dit weekend indoor te spelen, wat uiteindelijk ook goed was gezien de vele regen in het weekend. Tennishal Vinkenveld was de locatie voor dit weekend. De deelnemers verbleven in het fraaie NH Leeuwenhorst in Noordwijkerhout waar men op zaterdagavond met elkaar van een heerlijk dinerbuffet genoot.

Voor komende maand staan er nog een tweetal events op het programma. In het weekend van 5-6 juni is Racket Sport Schiedam gastheer. Dit weekend is volgeboekt. 19 en 20 juni gaan we op herhaling in Noordwijk, voor dit weekend zijn nog een klein aantal plaatsen beschikbaar, wil jij meer informatie over het weekend neem dan contact op met ons; jos@trainingskampen.nl