Samenwerking met partner VoetbalRotterdam opnieuw verlengd

VoetbalRotterdam en Trainingskampen.nl slaan ook de komende jaren de handen ineen. Beide bedrijven zijn al jarenlang partner en hebben inmiddels een sterke band opgebouwd.

Zowel VoetbalRotterdam.nl als Trainingskampen.nl zien veel voordelen en mogelijkheden in de hernieuwde samenwerking die al ruim tien jaar stand houdt.

‘In tijden als deze is het belangrijke loyale, betrouwbare en stabiele partners te hebben. Ondanks dat het voetbal stil ligt en ook de trainingskampen summier plaatsvinden is er groot vertrouwen in de toekomst. Met Trainingskampen.nl, de grootste aanbieder van trainingskampen in binnen- en buitenland verbinden wij een grote partner aan VoetbalRotterdam,’ stelt Richard Feenstra.

‘Afgelopen winter zijn er veel kampen niet doorgegaan door de onmogelijkheden van corona,’ vervolgt Michel Feenstra. ‘Maar zelfs in deze tijd had een record aantal regioclubs een trainingskamp geboekt door onze vernieuwde aanpak. Nooit eerder vanuit onze samenwerking hadden er zoveel regioclubs geboekt vanuit ons gezamenlijke advies en aanbod op maat. Dat geeft ons ook veel vertrouwen voor de toekomst en hopen we dat de coronacrisis snel weer voorbij is. Hopelijk kan er dan weer tegen een bal getrapt worden en kunnen in de zomer en winter weer veel trainingskampen plaatsvinden. In combinatie met Trainingskampen.nl zullen binnenkort speciale deals bekend worden gemaakt voor de clubs uit de wijde regio.’

Tim van Ammelrooy, directeur van Trainingskampen.nl, is content met de verlengde samenwerking en ziet de toekomst met veel vertrouwen tegemoet. In deze uitdagende tijd is loyaliteit in de zakelijke wereld van extra groot belang. En loyaliteit staat zowel bij Trainingskampen.nl als Voetbal Rotterdam hoog in het vaandel en daarom passen we perfect bij elkaar. Al ruim 10 jaar hebben we een fijne samenwerking, waarbij we elkaar optimaal aanvullen. Met als eindresultaat een geslaagd en kwalitatief trainingskamp op maat voor elke regioclub op basis van ieders budget en wensen. Door het goede netwerk van Voetbal Rotterdam kunnen de wensen en het budget per club vanuit de selectie, maar ook vanuit het bestuur, perfect in kaart brengen. Vervolgens kan Trainingskampen.nl het juiste aanbod doen, of het nu een trainingskamp in binnen- en buitenland betreft. Tevens reist VoetbalRotterdam elke winter mee met diverse regioclubs die bij Trainingskampen.nl hebben geboekt om ter plekke een verslag en interviews te kunnen maken tijdens het trainingskamp. Dit geeft een enorme meerwaarde voor ons, maar ook voor de clubs die flink onder de aandacht komen en soms letterlijk in het zonnetje worden gezet. Een ideale samenwerking waarin het belang van de clubs uiteindelijk centraal staat!