Samenwerking Trainingskampen.nl en Postillion Hotels Nederland

Per direct starten Trainingskampen.nl en Postillion Hotels Nederland een samenwerking. Het gezamenlijke uitgangspunt is om sportgroepen een geslaagd trainingskamp te bezorgen in één van de Postillion Hotels in Nederland.

Voor de komende winterstop zijn beide partijen een zeer aantrekkelijk en compleet arrangement voor een trainingsweekend overeengekomen. Dit arrangement is geldig op 5 Postillion locaties in Nederland, te weten: Dordrecht, Bunnik, Amersfoort, Arnhem en Deventer. Directeur Tim van Ammelrooy is zeer content met deze samenwerking. “Na enkele fijne en constructieve gesprekken met Alice Tjia, Business Development Manager van Postillion Hotels Nederland, en inspecties van de betreffende hotels ben ik ervan overtuigd dat deze 5 locaties een zeer welkome aanvulling zijn binnen ons huidige aanbod. Zeker gezien de grote vraag naar een trainingskamp in het binnenland voor komende winterstop. Na de inspecties ben ik onder de indruk geraakt van de hotels. De kwaliteit van de keuken is hoog, ruime kamers, personeel is vriendelijk en gastvrij en de hotels ogen fris en energiek. Exact wat we onze klanten willen bieden!”.

Alice Tjia kijkt op haar beurt uit naar de samenwerking met de marktleider in Nederland op het gebied van compleet verzorgde trainingskampen voor sport teams. “Ik ken Tim en Trainingskampen.nl al vele jaren vanuit mijn vorige functie. Mede gezien het nieuwe beleid van Postillion Hotels Nederland om operationeel actief te zijn op de sportmarkt is een samenwerking met Trainingskampen.nl een logische stap. Ik kijk verwachtingsvol uit naar deze nieuwe samenwerking en de komende winterstop”.

Voor meer info voor een compleet verzorgd trainingskamp op een locatie van Postillion Hotels Nederland, klik op de doorlink op één van de locaties Dordrecht, Bunnik, Amersfoort, Arnhem en Deventer. Of stuur een email naar info@trainingskampen.nl of bel +31 (0)78-6291578.