Samenwerking met Waterwegsport.nl

Waterwegsport.nl en Trainingskampen.nl gaan samenwerken! Lees gauw verder en ontdek de voordelen.

Waterwegsport.nl en Trainingskampen.nl slaan handen ineen

In navolging op samenwerkingen met diverse regionale voetbalsites gaan ook Waterwegsport.nl en Trainingskampen.nl de samenwerking aan.
”Al jarenlang boeken diverse clubs uit de regio Schiedam, Maassluis en Vlaardingen hun trainingskamp bij ons,” opent directeur Tim van Ammelrooy van Trainingskampen.nl. ”Waterwegsport is al vele jaren een belangrijk mediakanaal voor deze clubs. Wij zien een samenwerking daarom als enorme meerwaarde.”

Voordelen

VoetbalRotterdam adviseert ‘hun’ clubs al jaren met betrekking tot een geslaagd trainingskamp. En vervolgens doen ze berichtgeving, en soms zelf verslaglegging ter plaatse, over de clubs die hun trainingskamp hebben geboekt bij Trainingskampen.nl. Wij willen met Waterwegsport.nl graag dezelfde weg inslaan! Het blijkt voor alle partijen, inclusief ‘onze’ clubs een positieve ontwikkeling en erg waardevol te zijn”.

VoetbalRotterdam en Waterwegsport werken al jaren samen en vandaar dat wij dit ook een logische keus vonden. ”Waterwegsport is een sterke site en wij zijn trots op deze samenwerking.”

Ook Waterwegsport-eigenaar Mischa Keemink is blij met de samenwerking: ”Trainingskampen.nl is al bijna 17 jaar marktleider als het gaat om het organiseren van o.a. trainingskampen en een zeer betrouwbaar bedrijf. Al jaren hoor ik hier van diverse kanten hele positieve verhalen over. En ook in deze Coronaperiode hebben ze dit wederom laten zien om de (annulerings)afspraken die ze hadden gemaakt, met de clubs die een trainingskamp hadden geboekt, zeer strikt na te komen. Met deze partij werk ik dan ook graag samen. Een trainingskamp is vaak een hoogtepunt van het jaar, daar deden we nog niet zo veel mee en ook daar willen wij graag de komende jaren aandacht aan schenken.”

Neem contact op via: info@trainingskampen.nl of bel 078-6291577.

Trainingskampen.nl en Waterwegsport.nl slaan handen ineen

Vanwege Covid-19 volgt een foto tussen de eigenaren later.