International Sven Boele padel ambassadeur Trainingskampen.nl

Trainingskampen.nl heeft in de persoon van Sven Boele, speler van het Nederlands Padelteam, de ideale ambassadeur gevonden. Sven was actief op het WK 2018 in Paraguay en het EK 2019 in Rome. 

Hij zal met Trainingskampen.nl meedenken in het organiseren van binnen- en buitenlandse padelreizen en events. Beide partijen kijken hier enorm naar uit hopen vele padel spelers te kunnen enthousiasmeren met hun initiatieven.

Jos Langeland, padelspecialist binnen Trainingskampen.nl is verheugd met de nieuwe ambassadeur. “We hebben Sven in Spanje leren kennen als een enthousiaste, ondernemende persoonlijkheid, met een zeer eigen kijk op deze opkomende sport. Vorig jaar heeft hij ook de trainingen verzorgd in Marbella tijdens de trip van LTC Dalen. We hebben altijd contact gehouden en zijn na zijn terugkomst naar Nederland gaan brainstormen hoe we elkaar kunnen versterken. We hebben een aantal hele mooie projecten binnen- en buitenland in op papier die we de komende tijd verder gaan uitwerken.”

Sven Boele: “Ik kijk er naar uit om Trainingskampen.nl te gaan vertegenwoordigen. Er liggen voor padelspelers en clubs mooie ideeën te wachten waar ik graag mijn steentje aan bijdraag! Tot ziens op de padelbaan!”

Houd onze site en socials de komende tijd goed in de gaten voor de eerste events in mei!