Trainingskamp in Albufeira: Meest populaire locatie voor een trainingskamp in Portugal

Trainingskamp in Albufeira – Albufeira is de meest populaire locatie voor een trainingskamp in Portugal.

Deze drukke en gezellige badplaats is tegen een heuvel opgebouwd en heeft een heerlijk strand. Tevens beschikt Albufeira over veel winkeltjes, bars en clubs. Deze Portugese streek staat ook bekend om het goede eten. In Albufeira kun je heerlijk eten in één van de vele restaurantjes die het rijk is. Het is een ideale uitvalsbasis, al sinds jaar en dag, voor verschillende clubs van alle niveaus om in januari in de winterzon hun trainingskamp te beleggen. De velden zijn van goede kwaliteit en bevinden zich op korte afstand.

Een citytrip naar Faro maken, een jeepsafari of een boottocht voor de ontspanning. Mountainbiken langs de mooie kuststrook met zijn bekende rotspartijen, padel óf paintballen? De regio Albufeira biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Kortom een ideale bestemming voor een trainingskamp!

Trainingskamp in Albufeira - Albufeira is de meest populaire locatie voor een trainingskamp in Portugal.

Trainingskamp in Albufeira: Velden

Trainingskampen.nl beschikt in Albufeira over de beste (kunst)grasvelden. De velden verkeren in een uitstekende conditie en liggen vaak op korte afstand van de hotels. Trainingskampen.nl organiseert al jarenlang de welbekende Algarve cup. Het toernooi vindt plaats in enkele stadions in de omgeving. Naast de trainingen organiseert Trainingskampen.nl ook de wedstrijden voor de ploegen. De oefenwedstrijden staan onder begeleiding van Nederlandse scheidsrechters.

Trainingskamp in Albufeira: Teambuildingsactiviteiten

De regio Albufeira is een uitstekende plek om te werken aan de teambuilding. De prachtige omgeving bekijken en direct sportief bezig zijn? Dan raden wij een mountainbike tour aan. In het heuvelachtige gebied is dit direct een pittige training voor de ploegen. Uiteraard kan er ook gekozen worden om hier een segway tour van te maken. Minder inspannend maar een prima manier om te genieten van de prachtige Algarve.

Trainingskamp in Albufeira: Uitgaan

Uiteraard vinden ook veel teams het belangrijk om uit te kunnen gaan tijdens een trainingskamp. Een ideale manier om te werken aan de teambuilding. In Albufeira bevindt zich het populaire uitgaansgebied The Strip. In deze lange straat bevinden zich zeer veel Nederlandse en Engelse kroegen waar men tot in de late uurtjes kan uitgaan.

Wilt u alle bestemmingen bekijken bezoek dan de website van Trainingskampen.nl