Trainingskamp in België: 5 populaire Belgische locaties

Bent u met uw ploeg op zoek naar een trainingskamp in België? Trainingskampen.nl zet voor u vijf populaire locaties op een rij.

Van eeuwenoude dorpjes tot drukbezochte steden en het groene natuurgebied in de Ardennen, onze Zuiderburen biedt dit allemaal. Tijdens uw trainingskamp in België kunt u genieten van typische Belgische producten, zoals chocolade, wafels, bier en Vlaamse frieten. Een groot voordeel is dat België voor iedereen gemakkelijk te bereiken is. De sportvelden liggen op korte afstand uw hotel/hostel en zijn gemakkelijk te bereiken met de auto of zelfs te voet. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen. Wij denken graag met u mee voor een onvergetelijk trainingskamp. Al met al biedt België verrassende locaties voor uw trainingskamp.

Overzicht Trainingskamp in België:

Trainingskamp in Antwerpen

Trainingskampen.nl biedt een groot assortiment trainingskampen in België, waaronder 3 accommodaties in Antwerpen. De Belgische stad ligt op slechts 15 minuten rijden van de Nederlandse grens. Het bruisende uitgaansleven en het toeristische centrum zijn een aanrader tijdens uw trainingskamp in België.

In de regio Antwerpen is voldoende te doen. Zo kunt u een wedstrijd of stadionbezoek brengen aan Germinal Beerschot of FC Antwerp, één van de vele escape rooms uitproberen, een dagje naar pretpark Bobbejaanland of ontdek een andere kant van Antwerpen tijdens een tour in het donker. Verder is het ook mogelijk om te gaan karten, bowlen en mountainbiken. Perfect als teambuildingsactiviteiten tijdens uw trainingskamp in België.

Trainingskamp in Brugge

De eeuwenoude stad Brugge, ook wel de hoofdstad van West-Vlaanderen, kent een rijke historie. Het Belfort, het stadhuis, de Onze-Lieve-Vrouwkerk, de grachten en de haven zijn aanraders om te bezoeken tijdens uw trainingskamp in België. Ook kent Brugge een bruisend uitgaansleven, zo zijn er op de Eiermarkt genoeg verschillende cafés en kroegen te vinden.

Tijdens uw trainingskamp in Brugge zijn er voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Zo kunt u een wedstijd of stadionbezoek brengen aan Club Brugge, de grachten van Brugge ontdekken tijdens een boottocht of een bezoek brengen aan het chocolade museum en bierbrouwerij “De Halve Maan”. Verder is het ook mogelijk om te gaan bowlen, mountainbiken, zaalvoetballen of een segway tour te doen.

Trainingskamp in Gent

De Belgische bierstad Gent is een echte aanrader voor uw trainingskamp. Het centrum staat bekend om zijn karakteristieke gebouwen, bierbrouwerijen en het grote aantal lokale bieren waaronder het beroemdste Gentse Strop. Ook het bruisende uitgaansleven mag in Gent niet ontbreken. Er zijn meer dan genoeg mogelijkheden, zo ook het bruisende centrum van Leuven.

De regio Gent biedt voldoende soorten activiteiten. Zo zijn er sportieve activiteiten te doen, zoals bowlen, lasergamen of paintballen. Voor meer ontspanningen is het mogelijk om een wedstrijd of stadionbezoek te brengen bij AA Gent, de karakteristieke gebouwen te spotten bij boot of de andere kant van Gent te ontdekken tijdens een tour in het donker. Ten slotte is het ook nog mogelijk om een bezoek te brengen aan de Gentse Strop. Al met al genoeg keuze tijdens uw trainingskamp in België.

Trainingskamp in Brussel

Brussel, de hoofdstad en tevens de meest bezochte stad van België, staat bekend als belangrijkste stad op het gebied van zowel politiek, economisch als cultureel. De grote Markt, Manneken Pis en het Atomium zijn bezienswaardigheden die u niet kunt missen. Wat u ook zeker niet kunt overslaan tijdens u trainingskamp in België, is een bezoeken aan frietkot Maison Antoine. Deze zaak wordt jaar naar jaar uitgeroepen tot beste frituur van heel België.

Het ontdekken van de stad Brussel is mogelijk tijdens een Belgische biertour, hop-on-hop-off bus of per boot. Ook zijn er voldoende teambuildingsactiviteiten tijdens uw trainingskamp in België, zoals karten, bowlen en paintballen. Voor meer ontspanning is een wedstrijd of stadionbezoek mogelijk bij Anderlecht.

Trainingskamp in de Ardennen

De Ardennen heeft een rijke geschiedenis, wat tot de dag van vandaag nog steeds goed te zien is aan de indrukwekkende kastelen, ruïnes en kloosters. Het groene bosrijke gebied, de vele riviertjes en de kleine dorpjes trekken veel aandacht van Nederlandse toeristen. Natuurlijk is er voor sportliefhebbers voldoende te doen in de Ardennen tijdens uw trainingskamp in België.

In de Ardennen zijn voornamelijk veel mogelijkheden voor sportieve teambuildingsactiviteiten, zoals wandelen, paintballen, quad rijden, mountainbiken en bubbelvoetbal. Voor de extra waaghalzen is het ook mogelijk om te gaan kajakken en raften. Kortom genoeg mogelijkheden tijdens uw trainingskamp in België.

Trainingskampen.nl biedt nog veel meer locaties aan in België. Bekijk deze op www.trainingskampen.nl

Zie ook: