Trainingskamp in Duitsland: 3 populaire Duitse locaties

Bent u met uw ploeg op zoek naar een trainingskamp in Duitsland? Trainingskampen.nl zet voor u drie populaire locaties op een rij.

Trainingskamp in Duitsland

Eén van de populairste en geliefde vakantiebestemmingen binnen Europa, met prachtige groene natuurgebieden en vele bezienswaardigheden, is Duitsland. Dit land staat niet alleen bekend om zijn Berlijnse Muur, vele kerstmarkten en Oktoberfeesten, maar ook om bijvoorbeeld zijn extreme attractieparken Phantasialand, Warner Bros Movie World- en Europapark.

Tijdens uw trainingskamp in Duitsland kunt u genieten van leuke, sfeervolle steden, zoals Keulen, Düsseldorf en Duisburg. En het is zo dichtbij! Train bij onze Oosterburen, geniet van de gastvrijheid maar proef ook de cultuur, wellicht letterlijk  met braadworst of schnitzel, typisch Duitse lekkernij.

Trainingskamp in Keulen

De eeuwenoude stad Keulen, tevens de oudste stad van Duitsland, heeft een erg rijke geschiedenis, veel culturele- en architecturale erfgoed en een aantal grote en internationale evenementen, zoals carnaval en de handelsbeurzen. Toeristen worden vooral aangetrokken door de stad die onder andere bekend staat om zijn reusachtige en dominante Dom. Daarnaast heeft Keulen zijn eigen Keulse bier en is als enige biersoort door de EU beschermd.

De sportvelden liggen op korte afstand uw hotel/hostel en zijn gemakkelijk te bereiken met de auto of zelfs te voet. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee voor een onvergetelijk trainingskamp.

Keulen biedt voldoende mogelijkheden, zo is de stad geschikt voor een citytrip of het bezoeken van een wedstrijd van Bundesliga club FC Köln. Voor meer actie is het mogelijk om te gaan paintballen, mountainbiken of bezig te zijn in een outdoor adventure park. Voor de echte durfallen kunt u ervoor kiezen om een bezoek te brengen aan attractiepark Phantasialand. Al me al genoeg keus voor uw trainingskamp in Duitsland.

Trainingskamp in Düsseldorf

Düsseldorf is van alle markten thuis, zo heeft de stad historie, cultuur en het belangrijkste een bruisend nachtleven. Ook voor een extra luxe trainingskamp is deze Rijkste stad van Duitsland de moeite waard. Luxe winkelen in het centrum van de stad, cultuur opsnuiven in een modern kunstmuseum of dineren in Düsseldorf-Hafen, niks is hier te gek.

Trainingskamp in DuitslandEen aanrader tijdens uw trainingskamp in Duitsland is het bezoeken van de Rijntoren. Deze toren is het symbool van Düsseldorf. Boven aan de top van toren heeft u een uitzicht over heel Düsseldorf en ’s avonds wordt deze toren verlicht door gele en rode lampjes. Ook de Rheinuferpromenade, waar u kunt genieten van het uitzicht over de Rijn mag ook niet ontbreken. Op deze locatie zijn voldoende restaurants, terrassen en eettentjes te vinden voor ontspanning.

De sportvelden liggen op korte afstand uw hotel/hostel en zijn gemakkelijk te bereiken met de auto of zelfs te voet. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee voor een onvergetelijk trainingskamp.

De regio Düsseldorf biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingactiviteiten. Zo is het mogelijk om een wedstrijd of stadionbezoek te brengen aan Borussia Mönchengladbach of Fortuna Düsseldorf, met de groep te gaan mountainbiken of cultuur op te snuiven in de steden Düsseldorf of Mönchengladbach. Voor de echte durfallen kunt u ervoor kiezen om een bezoek te brengen aan attractiepark Warner Bros Movie World.

Trainingskamp in Duisburg

Duisburg beter bekend als industrie- en havenstad heeft de grootste binnenhaven ter wereld. Ook kent Duisburg een levendig centrum met een rijk aan contrasten van historische en moderne elementen. Daarnaast vindt u in het centrum van Duisburg genoeg mogelijkheden tot winkelen.

Een plek die u bezocht moet hebben tijdens uw trainingskamp in Duitsland is het Landschaftspark. Het Landschaftspark is een openbaar park, de meeste gebouwen in het park worden voor recreatiedoeleinden gebruikt, zoals evenementen en klimmuren. Een andere aanrader is de Sechs-Seen-Platte, dit recreatiegebied ligt in het zuiden van Duisburg. Het is mogelijk om in dit gebeid te wandelen, zwemmen en bovendien het huren van een boot.

De sportvelden liggen op korte afstand uw hotel/hostel en zijn gemakkelijk te bereiken met de auto of zelfs te voet. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee voor een onvergetelijk trainingskamp.

Tijdens het trainingskamp in Duisburg is het mogelijk om een wedstrijd of stadionbezoek te brengen aan traditieclub Borussia Mönchengladbach. Verder kunt u ervoor kiezen om een citytrip te gaan doen door de steden Düsseldorf of Mönchengladbach. Voor actieve activiteiten is het mogelijk om te gaan mountainbiken of een bezoek te brengen aan attractiepark Warner Bros Movie World.

Bekijk hier alle Duitse bestemmingen bekijken voor een trainingskamp in Duitsland

Bekijk ook: