Trainingskamp in Hoenderloo: Trainen zoals het Nederlands Elftal

Het Nederlands Elftal traint de laatste jaren in Zeist maar daarvoor was het trainingskamp in Hoenderloo dé locatie waar de basis van de successen werd gelegd. Het hotel in Hoenderloo is gelegen op een landgoed van 14 hectare midden op de Veluwe.

Het hotel ontvangt al 25 jaar vele bekende binnen- en buitenlandse voetbalclubs, waaronder in het verleden het Nederlands Elftal voor voetbal trainingskampen. Ook vele regioclubs, waaronder Heinenoord, verbleven in Hoenderloo.

Hoenderloo staat bekend om haar schitterende trainingsveld en de faciliteiten die de locatie herbergt maakt het dé trainingslocatie in het midden en oosten van Nederland. Het is een bijzondere locatie vlakbij het dorpje Hoenderloo in het hart van ‘Het Nationale Park De Hoge Veluwe’.

Trainingskamp Hoenderloo

Ook voor elftallen is het mogelijk om in Hoenderloo een trainingskamp te organiseren. Zowel het hotel, de faciliteiten, de bossen als het trainingscomplex staan garant voor een geslaagd trainingskamp. De selectie van het Nederlands elftal bereidde zich hier voor op het WK 2014. Het Nederlands elftal wist zich uiteindelijk optimaal voor te bereiden en behaalde in Brazilië de derde plaats.

Trainingskamp

Dit 4-sterren hotel is de ideale uitvalbasis voor een geslaagd trainingskamp. Uiteraard zijn er ook volop mogelijkheden voor de ontspanning. Het complex beschikt over een verwarmd binnen- en buitenzwembad, fitness, solarium en sauna. Verder zijn er wandelpaden op het eigen natuurterrein en is de directe omgeving bij uitstek geschikt om te wandelen. Ook om te fietsen of joggen zijn de mogelijkheden aanwezig. In de avonduren is er een pub voor vermaak en kunt u gebruik maken van de bowlingbaan. U kunt ook heerlijk dineren in het eigen restaurant. Trainingskampen.nl maakt gebruik van het trainingsveld direct bij het hotel. U kunt gemakkelijk vanuit u slaapkamer naar de velden lopen.

De regio Hoenderloo biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Wat te denken aan een stadion of wedstrijdbezoek van Vitesse. Verder kunt u ervoor kiezen om met de groep de buurt te gaan verkennen op de mountainbike of te kijken wie het snelst is op de kartbaan. Via Adventure Veluwe is van alles mogelijk.

OVER TRAININGSKAMPEN.NL

Een succesvol seizoen start met een goed georganiseerde voorbereidingsperiode tijdens de zomer- en/of winterstop. Dit dient uiteraard gepaard te gaan met goede sportfaciliteiten en overal moet aan gedacht worden. Om het team die tijd en energie te besparen biedt Trainingskampen.nl een compleet en verzorgd trainingskamp aan met al uw wensen en behoeften tegen elk budget. Al 17 jaar is Trainingskampen.nl dé specialist in het organiseren van complete verzorgde trainingskampen, voor o.a. voetbal, atletiek, padel en hockey.

Trainingskampen.nl heeft een aanbod van maar liefst 129 locaties over Europa. Alle locaties worden jaarlijks bezocht zodat alle locaties in zowel binnen- als buitenland (Spanje, Portugal, Duitsland, Marokko en België) aan de kwaliteitseisen van Trainingskampen.nl blijven voldoen. Ieder trainingskamp biedt perfecte sportfaciliteiten, goede accommodaties en recreatiegelegenheid in de omgeving.

Doordat Trainingskampen.nl sinds 2004 goede contacten onderhoudt met de verschillende toplocaties in binnen- en buitenland kan uw club op trainingskamp voor een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. We zijn zeer trots om te vermelden dat we een UEFA-Match Agent Licentie hebben, welke ervoor zorgt dat we zelf vriendschappelijke wedstrijden mogen organiseren.

Veel gerenommeerde teams hebben al gebruik gemaakt van onze diensten en expertise. Internationale clubs zoals Manchester United, Ajax Amsterdam, Bayer 04 Leverkusen, Galatasaray, Malaga CF, FC Porto, Steaua Boekarest, CSKA Sofia, NAC Breda, Sparta Rotterdam, RKC Waalwijk, Lierse SK, AZ Alkmaar, Heracles Almelo en Hapoel Tel Aviv zijn onze klanten.

Aarzel niet om ons te contacteren via telefoon, e-mail, Facebook of Twitter. Wij kijken er naar uit om jouw trainingskamp te mogen verzorgen!

INFORMATIE AANVRAGEN

Heeft u ook interesse in een trainingskamp of wilt u naar aanleiding van dit artikel meer informatie? Dat kan! Vul het onderstaande formulier in of neem telefonisch contact op met Trainingskampen.nl: 078 629 1577

[gravityform id=”7″ title=”true” description=”true”]