Trainingskamp in Valencia: Valencia heeft alle facetten in huis voor een geweldig trainingskamp

Trainingskamp in Valencia – Valencia is voor veel voetbalteams een zeer gewilde locatie voor een trainingskamp.

Wij begrijpen de keuze voor Valencia maar al te goed. Valencia heeft namelijk alle facetten in huis voor een geweldig trainingskamp. De stad heeft veel te bieden op cultureel, sportief en culinair gebied. Het is dan ook zeker de moeite waard om naast het voetbalprogramma nog de stad in te duiken en deze te verkennen.

Trainingskamp in Valencia: Cultuur snuiven

Tijdens jullie trainingskamp naar Valencia mag er absoluut één bezienswaardigheid niet ontbreken: De ‘Ciutat de les Arts i les Ciències‘ ofwel ‘de Stad van Kunst en Wetenschap’. De prachtige 7 witte gebouwen omringd door water en parken is met stip de meest indrukwekkende highlight van Valencia. Om jullie tijd in Valencia optimaal te benutten is een fietstocht als activiteit een absolute aanrader. Onder begeleiding van een Nederlandstalige ervaren gids ontdek jij in 3 uur tijd de leukste hotspots van de stad en kom je op plekken waar je anders nooit zou komen. Na de fietstour heb je een compleet beeld van de stad en weet je waar je moet zijn tijdens jullie verdere verblijf.

Trainingskamp in Valencia: Voetbal in Valencia

In maar weinig landen zijn de mensen zo gek van voetbal als in Spanje. Ben jij voetbalfan in hart en nieren? Dan is Valencia zeker iets voor jou! Valencia kan met trots zeggen dat het één van de steden in Spanje is waar maar liefst twee voetbalclubs op het hoogste niveau uitkomen. Wanneer Valencia CF of Levante UD thuis speelt, is het zeker aan te raden om eens langs te gaan voor een bezoek aan een voetbalwedstrijd in La Liga. Wij helpen je graag met het regelen van kaarten voor een wedstrijd tijdens jullie trainingskamp in Valencia en/of een rondleiding door het stadion.

Trainingskamp in Valencia: Foodie paradijs

Valencia is niet alleen een Spaanse topbestemming voor strand, sport & cultuur. Ook op gastronomisch vlak behoort de stad tot de Spaanse top. Het meest bekende gerecht is ongetwijfeld paella. Je kunt de stad eigenlijk niet verlaten voor je dit traditionele Spaanse gerecht geproefd hebt! Naast paella, gaan tapas en Spanje ook hand in hand met elkaar. Wij bieden daarom een tapastour aan, inclusief gids, waarbij je alles te weten komt over de culinaire geschiedenis en bereidingen van gerechten. Er zijn meerdere stops bij verschillende restaurants waarbij je met elkaar kunt genieten van populaire tapas gerechten.

Een leuke tip tijdens jullie trainingskamp in Valencia is om de avond af te sluiten met de cocktail Aqua de Valencia. Dit verfrissende drankje komt uit Valencia die bekend staat om zijn sinaasappels. Overal in de stad zijn geweldige cafés en clubs waar je dit drankje kan nuttigen. Dit maakt je trainingskamp helemaal af.

Op trainingskamp naar Valencia?

Wil je graag met jouw team op trainingskamp naar Valencia? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! Wij denken graag met je mee op basis van jullie wensen en behoeften. We zullen de training(en), de wedstrijd(en) en de teamactiviteit(en) met elkaar bespreken om er een onvergetelijk trainingskamp van te maken! Bekijk alle mogelijkheden voor een trainingskamp in Valencia HIER.

Bekijk ook: