Trainingskampen.nl: Bezoek een wedstrijd tijdens uw trainingskamp

Een trainingskamp in het buitenland is ideaal om je als elftal voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. Trainen onder ideale omstandigheden, wedstrijden spelen op prima velden en werken aan de teambuilding.

Trainingskampen.nl biedt daarnaast veel activiteiten aan waarbij het bezoeken van een wedstrijd niet gemist mag worden. Of het nou een wedstrijdbezoek bij Barcelona of Benfica is of bij het kleinere Malaga of Portimonense.

Barcelona

Een wedstrijd- of stadionbezoek van FC Barcelona staat bij elke voetballiefhebber op zijn bucketlist. Camp Nou wordt door vele gezien als het voetbalwalhalla. Het stadion behoort tot een van de grootste ter wereld en ook de allerbeste spelers komen alle decennia uit voor de Europese topclub.

Boekt u een trainingskamp in Salou, Lloret de Mar of Callela dan is een bezoek aan Camp Nou zo geregeld. Trainingskampen.nl zorgt voor de tickets en het vervoer. Speelt FC Barcelona niet thuis dan is een stadionbezoek een andere goede optie. Ook het bezoeken van RCD Espanyol behoort tot de mogelijkheden. De tweede club van Barcelona komt ook op het hoogste niveau uit.

Lissabon

SL Benfica behoorde in de jaren zestig tot de beste clubs van de wereld. In 1961 en 1962 won het zelfs de Europa Cup I. De ploeg was aan de hand van Eusébio onverslaanbaar. Waar in het originele Estádio da Luz nog 120.000 supporters konden beschikt het nieuwe Estádio da Luz over een capaciteit van 64.642. Benfica beschikt over een fanatieke supportersschare en heeft gemiddeld het meeste aantal bezoekers van het land. Bent u op trainingskamp in Lissabon dan is een stadionbezoek aan Benfica zeker een aanrader. Mocht Benfica onverhoopt geen thuiswedstrijd hebben dan is een bezoek aan Sporting Lissabon ook een optie. In het Estádio José Alvalade kunnen ruim 50.000 toeschouwers.

Malaga

De omgeving van Malaga is al jaren de meest populaire Spaanse bestemming voor een trainingskamp. Tientallen clubs reizen af naar Torremolinos, Benalmadena, Marbella, Fuengirola of Malaga zelf. De beste tijden maakte voetbalclub Malaga mee begin 2010. De club wist zich te kwalificeren voor de Champions League en beschikte toen over spelers als Ruud van Nistelrooy, Martín Demichelis, Júlio Baptista en Joaquín. De club wilde wedijveren met de grootmachten maar kon dit niet doorzetten. Het verval werd ingezet en momenteel speelt Malaga in de Segunda Division. In Estadio La Rosaleda kunnen ruim 30.000 toeschouwers.

Voor of na de wedstrijd is een bezoek aan Malaga stad zeker aan te raden. De stad staat bekend als de hoofdstad van de Costa del Sol en wordt jaarlijks door miljoenen toeristen bezocht. Malaga heeft een boeiende geschiedenis, tradities, mooie bezienswaardigheden en ontspannen sfeer. Dit maakt deze stad populair. Malaga is een mooie stad met veel stranden, een zonnig klimaat, kortom perfect voor een trainingskamp!

Valencia

Valencia is qua grootte de derde stad van Spanje met ruim 800.000 inwoners. Valencia wordt ook wel de sinaasappelstad genoemd. Met een heerlijk klimaat is de een uitstekende uitvalsbasis voor een trainingskamp. Valencia heeft een mediterraan klimaat met warme zomers en zeer milde winters. De kustplaats beschikt daarnaast over voldoende mogelijkheden voor plezier en vertier. Ook beschikt Valencia over een topclub. De grootste successen beleefde de ploeg in de jaren 2000. Twee maal stond Valencia in de finale van de Champions League maar beide keren werd er verloren. In 2004 was er wel een groot succes toen de UEFA Cup finale werd gewonnen van Olympique Marseille. Estadio de Mestalla kan ongeveer 55.000 toeschouwers herbergen.

Sevilla

Sevilla beschikt over het grootste historische centrum van Europa. De stad herbergt zo’n 700.000 inwoners en belangrijke bezienswaardigheden van de stad zijn onder meer de kathedraal van Sevilla met de toren Giralda, het Alcázar en de Torre del Oro. Ook biedt de regio van Sevilla voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. De omgeving biedt ook mogelijk tot andere sporten zoals een fietstocht, mountainbiken, golfen en padel. Ook is een citytrip door de stad een echte aanrader.

Sevilla beschikt over twee voetbalclubs op het hoogste niveau. Het gelijknamige Sevilla is daarvan het meest succesvol. De grote rivaal is Real Betis. Estadio Ramón Sánchez Pizjuán is het stadion van Sevilla. hierin kunnen ruim 40.000 toeschouwers. Estadio Benito Villamarín van Real Betis is een stuk groter en hierin kunnen ongeveer 60.000 toeschouwers.

Portimonense

Clubs die in de regio van Albufeira op trainingskamp kunnen ook een wedstrijd bezoeken op het hoogste niveau. Op ongeveer een halfuur rijden van de badplaats ligt voetbalclub Portimonense. De club speelt inmiddels enkele jaren onafgebroken op het hoogste niveau en kan een Portugese middenmoter worden genoemd. Het stadion kan bijna 10.000 supporters kwijt en staat midden in een woonwijk. Trainingskampen.nl heeft niet alleen in Albufeira accommodaties maar ook in Portimão zelf, of in het nabij gelegen Lagos.

Trainingskampen.nl biedt nog veel meer locaties aan. Kijk hiervoor op de website van trainingskampen.nl

Bekijk ook: