Trainingskampen.nl en Play Padel Club trekken samen op

Trainingskampen.nl en de Play Padel Club locatie in de Zwolse IJsselhallen gaan samenwerken. De eerste concrete Padel activiteit is daarmee een feit en ook direct een succes.

Trainingskampen.nl, de grootste aanbieder op het gebied van Trainingskampen in binnen- en buitenland en de Play Padel Club hebben met elkaar afspraken gemaakt over het organiseren van een Padel trainingsweekend met de bekende Padel goeroe Sven Boele. Ook zijn er afspraken gemaakt over een groot Padel evenement later dit jaar in november.

Jos Langeland van Trainingskampen.nl zegt daarover: “Wij zijn blij dat we met deze prachtige nieuwe indoor locatie, ook in het noorden van Nederland onze Padel activiteiten kunnen activeren. Wij kijken uit naar een hopelijk langdurige samenwerking met de Play Padel Club”.

Diederik Meijntjes die de Play Padel Club locatie in Zwolle leidt, is erg enthousiast. “Samenwerken met organisaties die dat bijdragen wat je zelf niet hebt, bieden de basis voor succes. Dat is ook wel gebleken, het Padel arrangement in het weekend van 15 en 16 mei was binnen 48 uur vol. De verbinding die we ook gemaakt hebben met het sportieve hotel Lumen in Zwolle voor de overnachting, het ontbijt en diner maakt dat wij met sport van betekenis zijn voor de economie en het toerisme van de stad en regio Zwolle.