Trainingskampen.nl zorgt voor extra dimensie aan padelladder

Spectaculaire finaledagen in november met als hoofdprijs een geheel verzorgde padelreis naar Spanje of Portugal en vele andere leuke voordelen voor de deelnemers aan de populaire padel clubladder.

Dat is de uitkomst van een nieuwe samenwerking tussen Sportconnexions, het bedrijf achter de populaire padel clubladder en Trainingskampen.nl.

“Door onze samenwerking kunnen wij padelspelers bij meer dan 50 clubs in Nederland een mooie finale aanbieden. Zo wordt meespelen op de clubladder nog leuker, ook voor de betere spelers.”, aldus Robert Fransdonk, eigenaar van Sportconnexions.

Jos Langeland, padelspecialist bij Trainingskampen.nl, verwacht veel van de samenwerking. “Ik heb zelf prima ervaringen met de clubladder bij onze lokale club. Ook daar organiseren we aan het einde van het ladderseizoen een finaledag. Samen met Sportconnexions gaan we dit nu groots uitrollen op een aantal mooie indoorlocaties in Nederland, voor alle aangesloten verenigingen.

De finaledagen worden gehouden in de eerste twee weekenden van November. Er is plaats voor 32 herendubbels en 16 damesdubbels. De locaties worden later in het jaar bekendgemaakt.