Vliegmaatschappijen lanceren hun winterschema

Verschillende vliegmaatschappijen hebben hun winterschema gelanceerd. Profiteer nú van zéér aantrekkelijke prijzen!

Gevoelsmatig is een trainingskamp in het buitenland verder weg dan ooit! Maar de eerste verzachtende maatregelen zijn een feit en de vluchten voor komende winterstop zijn vanaf nu al te boeken. De tickets zijn nu nog goedkoop en ruim beschikbaar. Boek nu dus snel jouw trainingskamp naar Spanje of Portugal, tegen flexibele voorwaarden en weinig risico!

De laatste weken zijn er diverse gesprekken gevoerd met de huidige leveranciers. Het resultaat? Trainingskampen.nl kan je de meest flexibele voorwaarden ooit bieden! Het risico om te boeken is daarom zo goed als nihil. Trainingskampen.nl heeft samen met de huidige leveranciers het volgende besloten: als de maatregelen van de overheid een trainingskamp toelaten, maar je wilt het trainingskamp toch niet door laten gaan kan je tot 2 weken van tevoren nog kosteloos annuleren. Als de maatregelen vanuit de overheid jouw trainingskamp blokkeren loop je sowieso geen financiële schade op.

Profiteer dus nu van zéér aantrekkelijke prijzen!  Trainingskampen.nl heeft alleen de aantallen nodig, nog geen directe namen! Dus verzeker jezelf nú van de tickets en zet ze tot 5 dagen voor vertrek op naam!

 

Vraag nu een offerte aan!