VVOR naar Portugal

De eerste boekingen voor winter seizoen 2019 stromen binnen. VVOR heeft een voortreffelijk vooruitzicht voor de boeg. De selectie en staf vertrekken tijdens de winterstop naar de Algarve (Portugal) om daar een trainingskamp te beleggen.

Elk jaar gaat de selectie in de winter op trainingskamp, dit ter voorbereiding op de 2e seizoenshelft. Voor komend seizoen heeft de selectie zijn bestemming gekozen. De selectie zal voor het eerst naar het buitenland gaan en wel naar de Portugese Algarve. V.V.O.R. heeft een goede partner gevonden in Trainingskampen.nl die een 4- daags arrangement heeft samengesteld. Omdat het trainingskamp zeer vroeg is vastgelegd kon Trainingskampen.nl een zeer gunstig tarief afgeven. Hierdoor zal het bestuur het jaarlijks te besteden bedrag gelijk kunnen houden aan voorgaande jaren en zullen de selectiespelers en staf leden voor 90% zelf hun reis bekostigen. Op dit moment gaan er 43 personen mee.

De selectie met staf zal verblijven in het 3* hotel Auramar in Albufeira. In Albufeira zullen het 1e en 2e elftal een oefenwedstrijd spelen en zal er een veldtraining zijn op kunstgras en één op het strand (voetvolley).

De reis zal zijn vanaf vrijdag 11 januari tot en met maandag 14 januari 2019.

De Technische staf VVOR