”We gaan als een speer”

De eerste atletiekboeking voor de zomer van 2018 is binnen! ATAC Turnhout gaat van vrijdag 13 april tot en met zondag 15 april voor een weekend op trainingsstage naar het professionele trainingscomplex van Papendal.

Sportcentrum Papendal is het grootste topsporttrainingscentrum van Nederland! Ruim 400 topsporters maken dagelijks gebruik van de vele mogelijkheden en topfaciliteiten die het verblijf te bieden heeft. Bijzonder aan het verblijf is dat er een unieke sportcultuur heerst. Op deze manier is het sportcomplex ook zo ingericht. De laatste 10 jaar is het terrein erg met zijn tijd meegegaan, met allerlei moderne meetapparatuur en de nieuwste technologie. Zo is het omgetoverd tot een topsportcentrum dat door experts onder de beste van de wereld wordt geschaard.

ATAC is een Belgische atletiekvereniging dat gevestigd is in het plaatsje Turnhout wat tussen de grote steden Eindhoven en Antwerpen ligt. Tijdens dit intensieve trainingsweekend verblijven zij met 30 atleten en beoefenen ze alle onderdelen van het meerkamp: kogelstoten, sprinten, discuswerpen, horden lopen en poolstok hoogspringen.

ATAC Turnhout heeft op een juist moment geboekt, want momenteel ondergaat de atletiekbaan een renovatie die op tijd klaar is als zij hier verblijven. Deze groep atleten kan dus optimaal gebruik maken op deze gloednieuwe atletiekbaan inclusief moderne meetapparatuur.

Dit multifunctionele sportcomplex is dus naast een voetbaltrainingskamp ook uitermate geschikt voor een atletiekgroep. Vraag geheel vrijblijvend een offerte voor Papendal aan of informeer naar de mogelijkheden en stel zelf naar uw eigen wensen en behoeften een compleet en verzorgd trainingsweekend samen.